Mit láthattam a tükörben? Volt ott egyáltalán valami?
Figyelt kérdés
Egy barátom mesélte, hogy ha odaállsz a tükör elé (félhomályban), és erősen koncentrálsz egy pontra, akkor egy idő után különböző arcokat látsz, azt, ahogy előző életeidben kinéztél. Én nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de párszor kipróbáltam. Elfeketedett az arcom, és amikor újra megjelent, olyan volt, mintha egy hulla arca lett volna (felborzolt haj, ráncos, rothadó bőr), máskor egy csíkban össze volt égve, megint máskor egy koponya jelent meg. Nagyon megijedtem, de most már nem vagyok benne biztos, hogy tényleg azt láttam-e, amit akkor hittem.
2011. aug. 12. 11:28
1/10 anonim válasza:
Lehetséges de ne légy meg ijedve ezek jo dolgok nem kell toluk félni pl a szellemektol sem nem bánatani akarnak hanem egyszeruen elzni hogy ott vannak még hogy ha nem is érted oket!!!
2011. aug. 12. 12:12
2/10 anonim válasza:
Ha valamit sokáig nézel mereven, akkor előbb-utóbb teljesen elhomályosodik. Ebben nincs semmi misztikus. Hogy a többit a fantáziád láttatta-e veled, vagy valóban láttad, azt nem tudhatom. Mindenesetre ha ijesztőnek találod, ne csinálj ilyesmit. Ennyi.
2011. aug. 12. 12:59
3/10 anonim válasza:
húú nekem dettó ugyanez volt a multkor..:/
belenéztem a tükörbe és vagy 4 percig néztem és mintha a hátam mögött láttam valamit..(valami démon-csontváz szerű szerzeményt) tovább néztem és megláttam a halott kutyámat..és utánna egy furcsa érzés tőrtént nagyot fingottam és kimentem a szobából....másnap rájöttem h sokat ittam
2011. aug. 13. 13:18
4/10 anonim válasza:
Ezt kipróbálom..:D
2011. aug. 13. 16:59
5/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez ilyen egyszerű
2011. aug. 13. 21:40
6/10 anonim válasza:
Ezt az ágyból is ki lehet próbálni ,hogy a plafonra nézel.Ez a fantázia szüleménye.
2011. aug. 15. 12:43
7/10 anonim válasza:
Az agy sok-mindenre képes. Sokáig nézz a lámpára és utána a fehér falra, láthatsz minden félét. Szellemek nincsenek, ne aggódj miatta.
2011. aug. 18. 22:28
8/10 miravagyokcsá válasza:
hogyne lennének szellemek?:D beverted a fejed vagymi?
am énis kiprobáltam es vhogy fura de ugyanezt láttam...
2011. aug. 31. 17:55
9/10 anonim válasza:
Úristen. Oo Én ezt sosem mertem kipróbálni...
Mikor viszont egyszer unatkoztam és este volt, gyertyát gyújtottam és azzal szórakoztam. Aztán beálltam a tükör elé gyertyával a kezemben, és hülye pofákat vágtam és megvilágítottam a gyertyával a fejem mintha szellem lennék... xD De közben nem is jutottak eszembe ezek a dolgok hogy láthatod milyen voltál előző életedben. húúú. Aztán hátam mögött megjelent valami alak én meg sikiítottam és gyorsan elfújtam a gyertyát és rohantam testvéremhez... :D Lehet hogy csak beképzeltük. ^^ Sőt biztos... Egy szellem vagy hasonló nem mutogatja magát. Csak jeleket ad.
2011. okt. 7. 12:51
10/10 anonim válasza:
Kipróbáltam én is sötétben égő gyertyával ezt, nekem egy szakállas férfi jelent meg többek között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!