Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik ismerik A titkot -...

Akik ismerik A titkot - tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Szóval, arra lennék kíváncsi, sikerült-e valakinek egy embert bevonzania (úgy, hogy nagyon szerette volna hogy együtt legyenek és sikerült). Olvastam, hogy nem megy, de ha semmi sem lehetetlen, akkor elvileg ez sem...?
2011. jún. 14. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ez nekem fura. Megkérdezed valamiről a többiek véleményét, de csak azokéra vagy kíváncsi, akik ugyanazt gondolják, mint te? Akkor minek teszel fel kérdést?

A titok pedig egy hülyeség, az egész agykontrollal együtt. Hatalmas pénzek vannak benne, és teljesen haszontalan. Tapasztalatból mondom

2011. jún. 15. 17:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, nem kell kiforgatni a szavaimat. Ha valaki konkrétan a kérdésemre válaszolt volna negatív jelleggel, elfogadom, de nem ezt tetté(te)k.
2011. jún. 15. 19:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Íme egy igen jól összefoglalt kritika arról, hogy mi a gond a titokkal:

[link]

2011. jún. 16. 10:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A Titok igenis működik, de tenni is kell azért, hogy valami sikerüljön, a sültgalamb senkinek nem repül a szájába.

A vonzás törvényét sajnos fegyverként is felhasználhatjuk saját magunk ellen úgy, hogy nem is tudunk róla, ezért átok is lehet, nemcsak áldás.

Ez azt jelenti, hogy pl. valaki bevonz az életébe egy vallást, és felveszi azt, és onnan már nincs visszaút, és rájön, hogy na, én hatalmas baromságot csináltam.

Nem magát a vallást vonzod be ilyenkor, hanem arra gondolsz, hogy hú, x vallás milyen érdekes lehetsz, aztán egyszercsak azt veszed észre, hogy tök véletlenül olyan weboldalakra mész rá az Interneten, amelyek azzal a vallással kapcsolatos, vagy megjelennek x vallású emberek az életedben.

Ez velem is megtörtént: először majdnem az iszlám vallást vonzottam be az életembe, de még időben rájöttem, hogy hoppá, ez nekem nem lesz jó. Nagyon csodálatos vallás egyébként, de az én személyiségem úgy van összerakva, hogy nem tudnám teljesíteni az előírásait.

Aztán bevonzottam egy másik vallást is, ennek erkölcsi előírásai már enyhébbek valamilyen szinten, de mégiscsak nehezebbek, mint bármely más vallásnak. Egyszercsak baromira megijedtem, nem tudom, miért, és azt mondtam, hogyom ezt az egészet a fenébe, és nem veszem fel azt a másik vallást sem.

Most olyan embereket szeretnék bevonzani az életembe, akik rávezetnek, hogy én most mit csináljak, mert eredeti vallásomban csalódtam, és attól félek, hogy egy idő után nem fogok hinni Istenben.

Remélem, most már normálisan fogom tudni alkalmazni a vonzás törvényét, és végre meg fogom találni a helyem a világban.

2012-vel kapcsolatban is próbálok valami nagyon hipert bevonzani: elképzelem magam 2012-ben boldogságtól sugárzó arccal, és olyasmikre is gondolok, hogy nagyon-nagyon hívő lányokkal fogok akkor barátkozni, és együtt megyünk majd istentiszteletre, stb.

Arra gondolok mindig, hogy 2012 nagyon-nagyon hiperszuper lesz!!

Üdv: 29/L

2011. jún. 16. 21:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt valaki,akit eléggé akartam,beszélgettünk is sokat,de aztán ő meghátrált. Én nagyon szerettem volna és mindig arra koncentráltam,hogy keressen meg megint. Hát így lett,1 hét se telt el és jelentkezett. Lehet a véletlenre fogni,de én hiszek ezekben a dolgokban. Sok ilyen dolog volt már nekem,ezért kezdtem el hinni benne és ha ilyen történik jó érzéssel tölt el,hogy ez valóban müködik.
2011. jún. 29. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!