Akik ismerik a Titkot, alkalmazták már sikerrel?
igen nekem minden nap van sok sok apró sikerem...de az is fontos, hogy mindennek tudok örülni az élet apró örömeinek :D
pénzt sikeresen vonzottam be és egészséget is :D
tényleg műkszik :)
Mi ez a titok? Ez újdonság... Linkeljetek már valamit róla.
Bár amit egynél több ember ismer, az már nem titok.
Igen ismerem . :)
Egyébként én is úgy vettem észre ,hogy "műkszik" . :D
Nekem a felvételimmel volt kapcsolatban.
akkor Vonzás Törvénye...ugyan az... csak a Titkot könnyebb leírni xD
bocsi az offért, nem bírtam ki :$
ez egy egyszerű dolog, tudományos maszlaggal elmondva, hogy jó bonyolult legyen és mindenki megértse... igazából annyi a lényeg, hogyha valaki bebeszéli magának, hogy szerencsétlen, akkor az is lesz...
nekem egy lány bebeszélte régen, aztán felvettek az ország egyik legjobb egyetemére és valahogy visszajött az önbizalmam, azóta minden sikerül...
Nemrég kezdtem foglalkozni vele, pár apróság (nagyon apróság) sikerült, de aztán valahogy belefáradtam a koncentrálásba, és egyszerűen nincs erőm foglalkozni vele.
Ha valamit tényleg akarok, rágörcsölök, mert nagyon akarom. Ha nem akarom, akkor nem görcsölök rá, de akkor nem is érdekel, nem is kell.
Szóval apróságok, amik nélkül amúgy meglettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!