Próbáltad már a PG/53 ovulációs tesztet? Ha igen milyen sikerrel?
Figyelt kérdés
Mikor és hogyan használjam, tippeket szeretnék, a minél előbbi siker érdekében!
Köszönöm!
2011. okt. 19. 11:45
1/3 anonim válasza:
én hüvelyből szoktam mintát venni és várok 2-3 percet de közben szoktam nézegetni amíg szárad. nekem pont most mutatta ki mensi alatt és után a páfrányos mintát ami a termékeny időszakot jelzi. meg is lepődtem, de elkaptam az uram. volt már hogy mensi előtt pár nappal jelezte. van hogy meg vagyok vele elégedve van hogy nem
2/3 anonim válasza:
én vettem anno, s nekem sajna össze vissza mutatott mindent, pedig betartottam az utasitásokat...ovulációs teszt sokkal megbizhatóbb szerintem. én a vaterán vettem egy csomot, s alig került pár ezer ft-ba.
(amennyi a pg, abból 3 havi ovuteszt megvolt kb)
3/3 anonim válasza:
Nekem sajna sosem mutatta a páfrányokat még peteéréskor sem. Nyálból csináltam. Helyette vizeletsugaras ovutesztet használok, sokkal megbízhatóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!