Tapasztaltok már olyat, hogy meditáció során mandalák jelentek meg előttetek?
Mandala alatt arra gondolok, hogy színes fények, alakzatok forognak körbe, így alkotva alagútszerű járatot. A kérdés, hogy ez az elme játéka, vagy esetleg a mentális tisztulás egyik lépcsőfoka?
Kérem, hogy csak meditációban tapasztalt emberek válaszoljanak, a kuruzslók kíméljenek! A válaszodért előre is hálás köszönetem! :)
Attila
Szia!
Én nem láttam még ilyet meditációban, de nagyon szép lehet!:) Én inkább érezni szoktam az energiát és ha vezetett meditáció van, akkor pedig látom az eseményeket. De mindenki máshogy éli meg a meditációt, te ezek szerint mandalákat látsz közben. Szerintem ne agyalj azon, hogy miért vannak, csak élvezd őket, nézd őket, táncolj velük! Ha sokat találkozol velük, talán egyszer majd rájössz a jelentésükre, h mit akarnak veled közölni. Vagy akár meg is kérdezheted őket vagy valaki olyat, akiben hiszel, pl. angyal, isten, felsőbb én, univerzum... Remélem tudtam segíteni! További jó meditálást!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét, mindegyik hasznos volt! :)
Ahogy olvastam a válaszokat, eszembe jutott, hogy a "mandalák" jelentkezését követően 3 napig fájt a fejem, ami akkor erősödött, ha meditáltam. A fejfájás azért is, érdekes, mert nem élek semmilyen káros szenvedéllyel, vagy rossz táplálkozással, ami esetleg indokolná a fejfájást. Távol álljon tőlem, hogy belemagyarázzam a dolgokat, de mindenesetre figyelemre méltó párhuzam. Azt hiszem az a legbölcsebb, hogy csak figyelem magam, s újra jelentkeznek, akkor megfigyelem az utánuk következő történéseket. :)
Még egyszer hálás köszönetem a válaszokért, jó tudni, hogy más is tapasztalt ilyet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!