Mit akarhattak ezek az idegenek? Lehet idő utazok és azért ismerik ezt a nagy eseményt?
2011. ápr. 2. 21:52
1/32 anonim válasza:
Nem rossz video, respect a készítőknek :D Már majdnem hiteleles. Japán a legmodernebb ország a világon, szerinted nem észlelte volna a hadsereg ezeket a bizonyos objektumokat? Biztos küldtek volna oda pár vadászgépet. Simán egy kísérletnek, vagy valami tudományos projektnek nézem. :)
2/32 A kérdező kommentje:
a hadcserek sok mindent nem észlel, pl azt sem észlelték hogy egy izraeli repülő eljött Budapest-ig és utána vissza fordult mint ha eltévedett volna
2011. ápr. 2. 22:03
3/32 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 2. 22:03
4/32 anonim válasza:
szilvás buktát mert azt szeretik
5/32 A kérdező kommentje:
abba gondoljunk bele hogy, ez a felvétel amit én linkeltem, ember nem lehet, robot nem lehet,
Mért nem lehet ember?= azért mert ilyen hosszú kezű és vékony ruhában nem férne el .
Mért nem lehet robot: azért mert rendes robotot eddig még nem csináltak napjainkban sem.... :D
2011. ápr. 2. 22:12
6/32 anonim válasza:
jó a zenéje a videónak XD meg a videó is jó. de én sajnos még mindig azt mondom majd ha szabad szemmel józanul látok ilyet akkor elhiszem.
7/32 anonim válasza:
De itt nem a Magyar Honvédségről beszélünk, ami lássuk be egyenlő a kerti budi tartalmával. Ez itt a kőkemény Japán, akiknek a technikai fejlettsége és tudása messze túlszárnyalja a többi nemzetét. Különben nem a radarokra gondoltam, csak simán ők is felnéznek az égre. Nem?
8/32 A kérdező kommentje:
egy földrengés után és egy cunami után , lesz idejük a katonáknak a radart nézni ( ha még működik nekik)????????????
2011. ápr. 2. 22:15
9/32 A kérdező kommentje:
erről mért nem számoltak be a hírek amikor meg kapta Obama a béke Nobel díjat?
Norvégiában úgy látták hogy nagyobb a holdnál, fény jelenségek jelentek meg az égen... Senki nem tudja hogy mik lehettek, és ezeket mért nem vették észre ??? http://www.youtube.com/watch?v=rkx7myyAk4s&feature=relmfu
2011. ápr. 2. 22:17
10/32 anonim válasza:
igen, a katonáknak lesz idejük radart nézni. vannak akiknek ez a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!