Mit akarhattak ezek az idegenek? Lehet idő utazok és azért ismerik ezt a nagy eseményt?
2011. ápr. 2. 21:52
11/32 anonim válasza:
miért nem szóltak nekem? lexeszuáltam volna a kis ET-kel a földre
12/32 A kérdező kommentje:
nagyon optimisták vagytok !!!! gg
2011. ápr. 2. 22:20
13/32 A kérdező kommentje:
persze az atomsugárzás mellet, és az áram kimaradások mellet is volt idejük radart nézni ugye? és a korlátozott áram véget is tudták nézni a radarjukat? :D
2011. ápr. 2. 22:22
14/32 anonim válasza:
Ha pedig valóban időutazó földi emberek lennének, akkor viszont segítenének és megakadályoznák hogy ennyi ártatlan ember haljon meg, ez az én véleményem
15/32 anonim válasza:
lehet azért jöttek megnézni azt az eseményt mert innentől kezdve nagyot változik a világ. Még az is lehet hogy godzilla fog kimászni a vízből xd
16/32 A kérdező kommentje:
az idő utazásnak vannak törvényei, gondolom ezt a törvényt te is ismered!...
Nem tudják meg változtatni, ha meg is próbálnák akkor is, lehetetlenség, mivel akkor lehet, hogy nem is fog létrejönni az idő utazás, ... ez bonyolult lehet hogy megint egy új idősík keletkezne, és a mi idősíkunk meg változna de még az övéké nem!, ezét a mi idő síkunkban már nem lennének idő utazok talán!!!! stb...
2011. ápr. 2. 22:28
17/32 anonim válasza:
Szerintem Elveszik a Munkááááát uh kollektív buzulásba kell fogni!
18/32 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értelek utolsó... "?"
2011. ápr. 2. 22:43
19/32 anonim válasza:
diator hogy sikerült ilyen magas szintre fejlesztened a helyesírásodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!