Jézus egy reptoid volt?
Jézus élt, nagyon okos és jó ember volt, és keresztre feszítették. Én mégse tartom többnek, mint a történelem egy érdekes emberének.
Meg keresztelve se vagyok, soha nem is leszek, mégis ahol tudok próbálok segíteni, szeretem akiket szeretek, haragszom akikre haragszok. Nem gondolom, hogy ezért rosszabb ember lennék bárki másnál.
Lehet, hogy Jézus meghalt az emberiség bűneiért, de hogy én csak a sajátjaimért fogok, az is fix.
diator-nak:
Jézus ember volt akit a plejádok tanítottak, és egy feljebb való tudást birtokolt, Mi emberek ezt a Krisztus tudatnak hívjuk... Remélem érthető...
Azt írod: "... akkor hagyták el a plejádok a bolygónkat véglegesen, az utolsó hajók akkor hagyták itt a bolygónkat, és őt itt hagyták nekünk..."
Aztán meg ezt:
"Az emberek nagyon sokat fantáziálnak de ne találjunk ki új dolgokat ha azok nem igazak."
Mert az, hogy a plejádok itt jártak és őt hagyták itt, az tény, igaz? :D
És honnan tudod? Hát olvastad! De ez nem kitaláció ugyebár, mert le volt írva és olvastad! :D
Öreg, kiosztasz másokat magas lóról ilyen "remélem érthető volt" dumával, közben te is csak könyvből szerzett tudással okoskodsz...
Hát gratulálok :D
Javítás az előzőtől:
az első két sor véletlenül bemásolva maradt a pontos idézet miatt :)
valakiakitnemismersz
Jézus létezett, ez tény. Vannak róla jegyzetek, nem csak bibliai, római is. Tehát, ha például elhiszed Caesart akkor Jézust is nyugodtan hidd el.
Az, hogy meg megváltó volt-e, vagy csak egy a kismillió korabeli hányatott sorsú prédikátor közül, akit a történelem véletlenül kiválasztott... hát azt már mindenki döntse el magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!