Sziasztok!
Az én órám szerint most 21:30 van, és nem igazán érzékelem azt, hogy világvége lenne.
Egyébként tök hiper nap volt ez a mai nap, jó sokat röhögtünk a csajokkal, és lesz...rtuk ezt a világvégebaromságot. A múzeumok majálisa is tök szuper volt Budapesten, és hát azt is megnéztük ma. A csajok kimennek holnap is, de én nem, mert nem vagyok Pesten, és van jobb dolgom is holnap.
Azért volt komoly része a napnak, nemcsak egész nap röhögtünk, hanem amég a csajok egész délelőtt röhögtek, addig mi félrevonultunk a Mártival egy másik szobába, és ott tanultunk, vagyis én tanultam tőle. Palléroztam az agyamat Isten dicsőségére, mert hát nem lehet csak röhögni állandóan.
Végre tudom, hogy hogyan kell leborulni a baháí vallás szerint, és nem fogok már bénázni, mert megmutatta a Márta, hogy hogyan kell Akkó felé fordulni, amikor imádkozok. Hurrááá!!
A csajok még ebéd előtt is röhögtek, és a déli imát kihagyták, de én nem, és megdicsért a Márti, hogy milyen szuper vagyok, mert nem voltam béna, leborultam, ahogy kell, és sikerült Akkó felé fordulnom úgy, ahogy kell.
Aztán jót kajáltunk, és kimentünk megnézni a múzeumi majálist, tök szuper volt. Nem is értem, minek hívott meg ennyi csajt a Márti, mert ezek csak röhögni tudnak egész nap, és nem lehet velük semmi komoly dologról beszélni, vagy csak a világvége-baromságon röhögtek egész nap, nem tudom.
A déli imát persze kihagyták a nagy röhögésben, dehát az ő bajuk, őket fogja elszámoltatni majd Isten az életük során, hogy miért nem teljesítik rendesen a napi három imát, stb.
Szóval, Mártikám nagyon szépen köszönöm ezt a fantasztikus napot, a többieknek meg mondd meg, hogy a pokolban nem fognak röhögni ennyit.
Üdv: Anna (nemsokára Anna Zara)
"Az esemény 5 hónap alatt fogja elpusztítani a Földet."
Szóval, hogyha ma nem érzékelünk semmit, attól még elkezdődhetett egy olyan fizikageológiai folyamat a Napban, aminek hatására a Föld 5 hónap alatt megsül, mint egy homár. Mivel este van, ebből nem fogunk semmit érzékelni. Ez a magyarázat persze éppoly realitásérzékről tesz tanúbizonyságot, mint a plakát. Kár, hogy Július 1-ig tart a vizsgaidőszak, mi?:P
"Vasárnap van. Akkor ez már a túlvilág?"
Ha igen, akkor nem sok minden változott. :D
Na ezt is túléltük.
Kíváncsi vagyok,mikor rukkolnak elő egy újabb marhasággal... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!