Utolsó, ez azért van, mert mindent beveszel, amit tálalnak, még a nyilvánvalóan katitális baromságokat is. Inkább röhögj szombaton egész nap ezen a sok hülyén, akik ezt a világvége-baromságot mind elhiszik, és egész nap attól fognak rettegni. Sokkal jobb egy teljes napon át röhögni, mint rettegni nem?
Üdv: Anna
Ateista vagyok, nem hiszek Istenben, de a Bibliát valamennyire ismerem, abba Jézus mintha ezeket mondta volna:
"Azt a napot, vagy órát senki sem tudja, az ég angyalai sem, sõt még a Fiú sem, csak az Atya."
Szóval ha a keresztény téziseket nézzük, akkor a szektavezér nem tudja kiszámolni a világvége időpontját soha, mert azt csak "Isten" tudhatja.
Én keresztény vagyok,de amit az előttem lévő írt az így van.
Nem tudja senki csak az Atya.Az Evangéliumokban pedig az is benne van, hogy ezt előjelek fogják kísérni (de nem olyanok amiből egy csomó idővel azelőtt valami szektavezér rájönne)..
Amúgy meg szombat de van és nem úgy tűnik, hogy hétfőn már nem fogok dogát írni magyarból...
utolsó!
1. variáció" jajj mégse lett vége a világnak , miért hittük azt és beszéltünk róla is itt"... És ez azért nem lesz gigaz, mert itt senki nem arról beszélt.....a válaszodból arra következtetetk h et ezthiszed
Vagy
2. variáció: " nem írunk semit, mert eljön a világ vége...lehet a közelgő viharral :D....lehet hogy a válaszod inkáb ezt sugallja? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!