Mit szóltok ehhez:Szombaton világvége?
Szeretném, ha ezt az oldalt tüzetesen megvizsgálná egy hozzáértő, Péter, Anna, akárki, meghallgatná a hangtárat, és elemezné eme állítás "hitelességét" !
Más is biztos örülne neki, ha "bibliás szeműek" elemeznék ki!
Világvége?Már megint??!Még hányszor lesz??!
Nos, némileg jártas vagyok a Biblia-témában.És a Biblia bizony azt szavatolja, hogy a "világvége" pontos idejét még Jézus sem ismeri.Azt egyedül csak Isten tudja, mikor fog eljönni.Ez az időpont tehát nem lelhető fel a Bibliában.
E szerint mi az utolsó időkben élünk,de hogy ez pontosan meddig tart még, az rejtély.És a világvége nem a Föld vagy az Univerzum pusztulását jelenti, hanem a helytelen világrendszer és a gonosz emberek pusztulását.
Ha nem hiszed, járj utána.
Nem néztem meg, amit belinkeltél, de a Biblia megmondja, hogy azt az időt senki sem tudja.
Ám azt a napot vagy órát senki sem tudja, az ég angyalai sem, sőt még a Fiú sem, csak az Atya.”
Úgyhogy inkább tervezz be valami szép dolgot szombatra, és ne foglalkozz ilyenekkel.
"nem is bírtam végighallgatni,"
-na látod, kedves Kérdező, mi is így vagyunk vele.
"bibliás szemmel" Jézus Krisztus szavának hiszünk:
Mt 25,13 Vigyázzatok azért, mert sem a napot, sem az órát nem tudjátok, a melyen az embernek Fia eljő.
ami azt is jelenti, számomra feladatként:
nem halogatom dolgaimat, a lelkem tisztítását, a bűntől való megjavulást,
Krisztus követését gondolattal, szóval, cselekedettel: hanem itt és most azt teszem - azért is, mert nem tudhatom, meddig tehetem.
Akkor - legyen bármikor "vége" -
-anonimanna
Az a kérdés hogy a világvége mikor lesz sokakat foglalkoztat.De szerintem mindegy mert ha világvége lesz akkor minden megszünik.Szoval felesleges ezen gondolkodni.
Gondolkodj inkább azon hogy mi lesz holnap és ne azon hogy mikor jön a vilégvége,egyszer eljön ugy is.És tényleg mindegy hogy mikor.Ameddig tudunk addig éljünk és élvezzük az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!