Mit szóltok ehhez:Szombaton világvége?
Szeretném, ha ezt az oldalt tüzetesen megvizsgálná egy hozzáértő, Péter, Anna, akárki, meghallgatná a hangtárat, és elemezné eme állítás "hitelességét" !
Más is biztos örülne neki, ha "bibliás szeműek" elemeznék ki!
A baháí Anna válasza:
Sziasztok!
Megnéztem a linket, és öt percig ezen röhögtem.
Kedves Kérdező! Nagyon szépen köszönöm neked, hogy szereztél nekem egy vidám napot!
Többiek: szerintem ti is röhögjetek ezen egy jót, mert ez úgy baromság, ahogy van. Nem lesz itt világvége szombaton, hahaha. Úgy látszik, vannak emberek, akik nagyon-nagyon unatkoznak, és nincs más ötletük, hogy mivel töltsék az idejüket, ezért kitalálnak ilyen baromságokat.
Ha meg mégis lenne világvége szombaton, amit egyáltalán nem hiszek, azon sem aggódom, mert akkor mielőtt ránk szakadna az ég, én gyorsan felhívom valamelyik leendő baháí testvéremet skype-on, és gyorsan leteszem a baháí hitvallást, hogy ne úgy haljak meg, hogy nem vettem fel a baháí hitet mosolygó arc
Szóval tényleg nem kéne ilyen baromságoknak bedőlni.
Szép napot, és jó röhögést kívánok mindenkinek.
Üdv: Anna
Utolsó kettő, ha ti ezt komolyan gondoljátok, akkor valami nagyon nincsen rendben a kobakotokban.
Nem akarok világvégét szombaton!!
Nekem egy hónap múlva lesz a születésnapom, és akkor megyek nyaralni is, pont a születésnapomon.
Aztán annyi tervem van még, meg kárbaveszne a sok-sok tanulásom, ha minden összeomlana szombaton.
Szóval, gondolkodjatok, mielőtt írtok valamit.
Üdv: Anna
Amúgy én beleolvastam egy könyvükbe. Azt írják, hogy az egyházkor 1988. május 21-én ért véget, és ezt követi egy 8400 napos nyomorúság, és aztán jön el a világvége. Vagyis 2011. május 21-én!
Ezzel az egész dologgal csak egy probléma van: hol vannak a szökőnapok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!