21/61 anonim válasza:
Végre megszabadul6ok minden gondtól :))
22/61 anonim válasza:
Miért pont a nyári szünet előtt?????? Az érettségimnek se veszem már sok hasznát :/ :)
23/61 anonim válasza:
Tudtam róla,de miért pont szombaton?
Nem lehetne inkább szerdán?
Vasárnap elutazunk Fonyódligetre,mert OB lesz...lányfoci. Keddig tart...Ezt még meg akarom nyerni :|
24/61 anonim válasza:
Nah,pénteken töltöm be a 27-et,legalább a szülinapom megtartom nyugisan...
Ugyan,ugyan,azokat az embereket akik ilyet kitalálnak,jól megbüntetném.
25/61 anonim válasza:
de mér' pont szombaton! hétfőn, reggel - akkor úgyis hetente kisebbfajta világvége jön
26/61 anonim válasza:
"Az érettségimnek se veszem már sok hasznát :/ :)"
Nem akarlak kiábrándítani, de lehet, hogy világvége nélkül sem.
27/61 anonim válasza:
na most viccet félretéve, most hallgatom a magyar oldalukat ezerknek az embereknek, és folyton spirituális igazságokat emleget, bibliára hivatkozva, és épp számmisztikát taglal..lehet nem egy bibliát ismerünk?Azt hittem elítélik a spirituális dolgokat, főleg a misztikát, na ebből ki lehet következtetni, amire már gondolgtam, hogy he-he kamu.. :S Csak szeretek mindíg utána nézni, nem fogok abba a hibába lépni, hogy mégcsak a lehetőségét sem adom meg! :)
28/61 anonim válasza:
na megintitt reklámoztok :D
Merchard voltam
29/61 anonim válasza:
Sziasztok!
Nyugi, semi nem fog történni szombaton.
A szakdolgozatotokat meg nyugodtan írjátok tovább, és az államvizsgát sem ússzátok meg.
Üdv: Anna
30/61 anonim válasza:
Óh, komolyan?? Az ég küldött, kösz, hogy megnyugtattál. Már a fél kezemet lerágtam a félelemtől. De a másik kezem megmenekült, hála neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!