Mostanában rettentő nehezen megy az elalvás, tippek? (többi info lent)
Figyelt kérdés
Mostanában rettentően stresszes időszakon megyek keresztül és minden este hulla fáradt vagyok. DE mégsem sikerül csak nagyon későn elaludnom, mert félek. PEdig sosem féltem. Folyton kapcsolgatom a villanyt, szétnézek, majd újra lefekszem. Pedig semmi hangot, semmi paranormális jelenséget nem tapasztalok. Van úgy, hogy elszenderedem, de aztán felriadok és nem tudok aludni. Mindez a stressz miatt van?2011. ápr. 28. 19:51
21/21 anonim válasza:
én 1éve nem tudok nyugodtan aludni,fura érzéseim voltak és vannak.igyál meleg-cukros tejet majd feküdj le és kicsit gondolkodj kb. 20-30perc alatt elalszol úgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!