Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mostanában rettentő nehezen...

Mostanában rettentő nehezen megy az elalvás, tippek? (többi info lent)

Figyelt kérdés
Mostanában rettentően stresszes időszakon megyek keresztül és minden este hulla fáradt vagyok. DE mégsem sikerül csak nagyon későn elaludnom, mert félek. PEdig sosem féltem. Folyton kapcsolgatom a villanyt, szétnézek, majd újra lefekszem. Pedig semmi hangot, semmi paranormális jelenséget nem tapasztalok. Van úgy, hogy elszenderedem, de aztán felriadok és nem tudok aludni. Mindez a stressz miatt van?
2011. ápr. 28. 19:51
1 2 3
 11/21 Bretso ***** válasza:
Szex, a megoldás. Elvonja az energiákat, boldoggá tesz és mellesleg ellazít. Szóval hajrá.
2011. ápr. 28. 21:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Korod, nemed? :)
2011. ápr. 28. 21:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Citromfű tea
2011. ápr. 28. 21:57
 14/21 anonim válasza:
Szia.Én töltöttem le magamnak youtube-ról "meditációs" zenéket, lényegében ezek ősi zenék, olyanokat írtam a keresőbe hogy ancient egyptian musik meg ilyenek, indiai, tibeti meg hasonlók. Azokat föltettem a telóra, alváskor bedugom a fülembe és elindítom, mennek egymás után és amikor a végére ér akkor megáll, így nem kell attól félni hogy elalszol és nem kapcsolod ki.Egyedi technika de sztem nagyon jó. :)
2011. ápr. 28. 22:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Na a tejjel én is így vagyok! Utálom melegen! Hidegen is mondjuk...kakaót is csak hidegen. Lehet valami relax zene segít majd kis nyugiteával:) Köszi,h adtok tippeket!:)
2011. ápr. 28. 22:09
 16/21 anonim válasza:

Ja, és én ezektől az ősi zenéktől egy pillanat alatt elalszok :)

Bár nekem nincs alvási problémám. Inkább napközben jó ha szunyálni akarok, mert napközben én nem tok elaludni csak erre. :)

2011. ápr. 28. 22:10
 17/21 A kérdező kommentje:
Keresek már én is néhányat! Gondoltam, h lesz olyan,aki a szexet említi. De ha az ember egyedül alszik gyakran,v nincs párja, vagy van,csak ritkán alszanak együtt, akkor nem túl jó tipp. Amúgy 23 vagyok és lány..de ez nem hinném,h sokat vet a latba kedves kérdező:d
2011. ápr. 28. 22:16
 18/21 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=U776dQVnEQI

http://www.youtube.com/watch?v=qmskAM2vIj0

http://www.youtube.com/results?search_query=native+american+..

http://www.youtube.com/results?search_query=sacred+spirit&aq=f

Az első kettőből van 9-9

A másik két linkből meg válogathatsz, én ezeket hallgatom kb, de ne csak hallgasd, hanem engedd el magad, meg nyugodtan merengjen el az agyad, kalandozz el fejben és sztem hipp-hopp elalszol. Azért majd a fejleményekről tájékoztass hogy meik tipp használ a sok közül mert kíváncsi vagyok. :)

18/F

2011. ápr. 28. 22:40
 19/21 A kérdező kommentje:
Okés! Meglesz!:)
2011. ápr. 28. 23:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Feküdj le hanyatt és a karod izmait feszítsd meg, (öklödet is) tartsd így 5 másodpercig, majd lazítsd el. Aztán a láb izmaival is csináld ezt meg, és ismételd az egész folyamatot legalább 3x. Ezáltal kikapcsol valamit az agyadban, de hogy mit, sajna már nem emlékszem, csak a módszer maradt meg. Nekem bevált amikor sokat járt az agyam éjszaka és nem tudtam elaludni. Kb. 5 perc múlva aludnod is kell tőle. Bár amikor én csináltam, arra sem emlékeztem mi volt az utolsó gondolatom, úgy elaltatott. Remélem neked is segíteni fog.
2011. ápr. 29. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!