Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha változtatok a hozzáálásomon...

Ha változtatok a hozzáálásomon, megváltozhat az életem?

Figyelt kérdés

Alapvetően pozitív és optimista vagyok,illetve lennék. Az a baj,hogy én az emberek azon csoportjába tartozok,akiket csodabogárnak tartanak. Nem tudok olyan lenni,mint a többi ember. Nagyon zárkózott és magamba fordulós vagyok. Emiatt gyakran vagyok gúnyolódás tárgya,ami igencsak ront az amúgyis kevés önbizalmamon. Ilyenkor végtelenül szerencsétlennek,rossznak érzem magam. Arra lennék kiváncsi,hogy ha ezeket a gondolatokat sikerülne számüznöm az agyamból,és arra gondolnék,hogy én is vagyok olyan,mint a többi ember,akkor változhat valami?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2011. ápr. 7. 19:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Változhat, tapasztalatom szerint a gondolatok a legfontosabbak a személyiség szempontjából. Én nagyon sokat változtam az elmúlt években (nem feltétlen jó irányba, bár nézőpont kérdése, nekem jó).
2011. ápr. 7. 21:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Akkor,ha lehet ilyet mondani,örülök hogy nem vagyok egyedül :)
2011. ápr. 7. 21:07
 13/16 anonim válasza:
46%
Szerintem minden emót jól meg kéne verni, berángatni egy lakásba, felöltöztetni tisztességes ruhába és visszaengedni az utcára azzal a szigorú utasítással, hogy élvezze azt az életet, amit Istentől kapott, mert nem azért kapta, hogy elbassza depresszióval meg ilyen szarságokkal.
2011. ápr. 7. 21:13
 14/16 anonim ***** válasza:

én is optimista vagyok

általános suliban 6.-ban lettem nagyon zárkozótt mert 1 hónapot kihagytam az osztály közöségből mert eltörtem a karom :( .

most gimnáziumban vagyok új lapokkal így folyamatosan változok :)

am osztálytársaim amilyen normálisak olyan hülyék is tudnak lenni .

2011. ápr. 7. 21:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy olyan, mint a többi ember, és pont az a lényeg, hogy az jó :) Ha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, nem fog érdekelni ki mit mond, és igen, utána jobb lesz :)
2011. ápr. 7. 22:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Akartam írni még a mondatba, hogy mert senki sem olyan, mint a többiek, mindenki egyedi :)

Csak már fél mondatokban beszélek =)

22:15 voltam

2011. ápr. 7. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!