Ha változtatok a hozzáálásomon, megváltozhat az életem?
Alapvetően pozitív és optimista vagyok,illetve lennék. Az a baj,hogy én az emberek azon csoportjába tartozok,akiket csodabogárnak tartanak. Nem tudok olyan lenni,mint a többi ember. Nagyon zárkózott és magamba fordulós vagyok. Emiatt gyakran vagyok gúnyolódás tárgya,ami igencsak ront az amúgyis kevés önbizalmamon. Ilyenkor végtelenül szerencsétlennek,rossznak érzem magam. Arra lennék kiváncsi,hogy ha ezeket a gondolatokat sikerülne számüznöm az agyamból,és arra gondolnék,hogy én is vagyok olyan,mint a többi ember,akkor változhat valami?
Köszönöm szépen a válaszokat!
én is optimista vagyok
általános suliban 6.-ban lettem nagyon zárkozótt mert 1 hónapot kihagytam az osztály közöségből mert eltörtem a karom :( .
most gimnáziumban vagyok új lapokkal így folyamatosan változok :)
am osztálytársaim amilyen normálisak olyan hülyék is tudnak lenni .
Akartam írni még a mondatba, hogy mert senki sem olyan, mint a többiek, mindenki egyedi :)
Csak már fél mondatokban beszélek =)
22:15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!