Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha változtatok a hozzáálásomon...

Ha változtatok a hozzáálásomon, megváltozhat az életem?

Figyelt kérdés

Alapvetően pozitív és optimista vagyok,illetve lennék. Az a baj,hogy én az emberek azon csoportjába tartozok,akiket csodabogárnak tartanak. Nem tudok olyan lenni,mint a többi ember. Nagyon zárkózott és magamba fordulós vagyok. Emiatt gyakran vagyok gúnyolódás tárgya,ami igencsak ront az amúgyis kevés önbizalmamon. Ilyenkor végtelenül szerencsétlennek,rossznak érzem magam. Arra lennék kiváncsi,hogy ha ezeket a gondolatokat sikerülne számüznöm az agyamból,és arra gondolnék,hogy én is vagyok olyan,mint a többi ember,akkor változhat valami?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2011. ápr. 7. 19:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen pontosan! Gondolj arra hogy vagy olyan mint a többi végül is ők is csak emberek nem? Nem különbek senkinél, még nálad sem.
2011. ápr. 7. 19:58
 2/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,megpróbálom :)

De úgy látom a helyesírásomon se ártana változtatni :D

2011. ápr. 7. 20:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Olvasd el a "Tesó kódexet":D
2011. ápr. 7. 20:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok vele.Tulajdonképpen (Emo)Scene vagyok :) amikor megjegyzéseket tesznek erre mindig mondom h "és az miért baj?" nem szeretek olyan lenni mint mindenki más elnyomva lenni a tömegben és klón lenni.Csak azt tartsd szem elött hogy te hogyan érzed magad jól.Én is pl.így fejezem ki magamat és ha nem ismernek meg nem tudják milyen vagyok akinek nem tettszik annak nem kell nézni vagy hozzászólni ennyi. :)
2011. ápr. 7. 20:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne mások miatt változzál meg, hanem önmagad miatt. Engem is mindig különcnek tartottak, pedig én csak teljesen normális életet éltem és élek.
2011. ápr. 7. 20:18
 6/16 anonim válasza:
Olvasd el tényleg a Tesó kódexet!!
2011. ápr. 7. 20:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki csodabogár, az NEM olyan, mint a többi ember. Pont ezért csodabogár.

Ezt fogadd el.

Ahol gúnyolnak, azt a helyet kerüld el, és foglalkozz azzal,a miben jó vagy. Én legalábbis így tettem, még gimiben. Azóta pl. olyan munkahelyem van, ahol kimondottan érték az, hogy én ilyen vagyok.

A többi ember meg nem éárdekel, próbálok segíteni annak, aki hagyja, de nagyjából ennyi. Ha látom, hogy nem ért, akkor témát váltok az időjárásra vagy csak megkérdezem, mi a véleménye [bármiről] - így ő beszél, én hallgatom, mindenki boldog :D

2011. ápr. 7. 20:24
 8/16 A kérdező kommentje:
OK,el fogom olvasni. Alapjában véve nekem nincs bajom magammal,csak mikor sokan beszélnek negatívan rólam,kezdem elhinni,hogy igazuk van,és tényleg nem stimmel velem valami.
2011. ápr. 7. 20:25
 9/16 anonim ***** válasza:

nem kell magadon változtatni, hanem magadat kell elfogadni olyannak amilyen vagy.

példaként csak magamat tudom felhozni, mert én is elég furcsa vagyok (a kortársaimtól, de még a szüleimtől is különbözök) és próbáltam beolvadni a tömegbe, és olyan lenni mint bárki más, de ez most odáig fajult, hogy elég súlyos lelki bajokat okozott (nem csak ez).

most jöttem rá, hogy attól mert különbözök, még ugyanolyan értékes vagyok mint a többi ember.

szóval annyi a dolgod, hogy elfogadd saját magad, én is pont ezen dolgozok :)

2011. ápr. 7. 20:47
 10/16 anonim ***** válasza:

azért mi milyen jól megtaláljuk egymást itt a gyakorin

én is ilyen vagyok, ill. csodabogár alatt nem tudom szószerint mit értesz

nagyon filozofálgatós fajta vagyok ,ebben az emberben találtam meg magam : [link]

mikor a suliba vagyok meg próbálok olyan primitív egyszerű káromkodós lenni mint ahogy a legtöbb csávó a suliba, vagy amikor normálisabb agyi frekvencián működnek akkor beszélgetek velük

ha az utcán megyek ,próbálom megjátszani hogy magabiztos vagyok ,és általában be is jön ,nem nézek lefelé, te se tedd

2011. ápr. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!