Ha változtatok a hozzáálásomon, megváltozhat az életem?
Alapvetően pozitív és optimista vagyok,illetve lennék. Az a baj,hogy én az emberek azon csoportjába tartozok,akiket csodabogárnak tartanak. Nem tudok olyan lenni,mint a többi ember. Nagyon zárkózott és magamba fordulós vagyok. Emiatt gyakran vagyok gúnyolódás tárgya,ami igencsak ront az amúgyis kevés önbizalmamon. Ilyenkor végtelenül szerencsétlennek,rossznak érzem magam. Arra lennék kiváncsi,hogy ha ezeket a gondolatokat sikerülne számüznöm az agyamból,és arra gondolnék,hogy én is vagyok olyan,mint a többi ember,akkor változhat valami?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Köszi szépen,megpróbálom :)
De úgy látom a helyesírásomon se ártana változtatni :D
Aki csodabogár, az NEM olyan, mint a többi ember. Pont ezért csodabogár.
Ezt fogadd el.
Ahol gúnyolnak, azt a helyet kerüld el, és foglalkozz azzal,a miben jó vagy. Én legalábbis így tettem, még gimiben. Azóta pl. olyan munkahelyem van, ahol kimondottan érték az, hogy én ilyen vagyok.
A többi ember meg nem éárdekel, próbálok segíteni annak, aki hagyja, de nagyjából ennyi. Ha látom, hogy nem ért, akkor témát váltok az időjárásra vagy csak megkérdezem, mi a véleménye [bármiről] - így ő beszél, én hallgatom, mindenki boldog :D
nem kell magadon változtatni, hanem magadat kell elfogadni olyannak amilyen vagy.
példaként csak magamat tudom felhozni, mert én is elég furcsa vagyok (a kortársaimtól, de még a szüleimtől is különbözök) és próbáltam beolvadni a tömegbe, és olyan lenni mint bárki más, de ez most odáig fajult, hogy elég súlyos lelki bajokat okozott (nem csak ez).
most jöttem rá, hogy attól mert különbözök, még ugyanolyan értékes vagyok mint a többi ember.
szóval annyi a dolgod, hogy elfogadd saját magad, én is pont ezen dolgozok :)
azért mi milyen jól megtaláljuk egymást itt a gyakorin
én is ilyen vagyok, ill. csodabogár alatt nem tudom szószerint mit értesz
nagyon filozofálgatós fajta vagyok ,ebben az emberben találtam meg magam : [link]
mikor a suliba vagyok meg próbálok olyan primitív egyszerű káromkodós lenni mint ahogy a legtöbb csávó a suliba, vagy amikor normálisabb agyi frekvencián működnek akkor beszélgetek velük
ha az utcán megyek ,próbálom megjátszani hogy magabiztos vagyok ,és általában be is jön ,nem nézek lefelé, te se tedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!