Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért este vagy sötétben...

Miért este vagy sötétben jönnek elő a félelmek?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy mindig este jön rám a para, van, hogy wc-re alig merek kimenni, hangokat hallok, zörgéseket. Nappal miért nincs soha ilyen?
2011. márc. 7. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, azért wc-re menjetek ki, csak nem lesznek már olyan g.cik a szörnyek, hogy pont pisilés közben ijesztgessenek! :D
2011. márc. 7. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az ősidőkből való verzióra szavazok, plusz nem elhanyagolható a mozifilmek hatása, ami erre van kiélezve, és el is érte a hatását. A mi gyerekkorunkban még nem vették komolyan a korhatárokat, én is minden horroron túl voltam kb 10 éves koromra, meg is érzem én is, mindenféle szörnyűséget képzelek a hátam mögé, ha sötét van. Javult valamit a helyzet, mióta gyerekeim vannak, de, ha elkapom a fonalat, és felsír a gyerek a másik szobába, szó szerint könyörgök a férjemnek, ha kell, felébresztem, hogy ő menjen át, ha nincs itthon, akkor nincs is baj, csak vidám, vagy elterelő műsort nézek, olyankor csak átvillan az agyamon egy-egy japán kisgyerek fej, vagy az itt meghalt néni vérfagyasztó szelleme, de gyorsan kiverem a fejemből. Azóta a nyomorult Átok óta még a takaró alatt sem érzem azt a megnyugtató biztonságot, mint addig. Kva filmek. Amúgy szerintem a gyerekek nem félnek a sötétben. Csak, ha kézben altatáshoz vannak szoktatva, mert felébrednek egyedül a sötétben, de itt inkább az egyedülön van a súly, nem a sötéten. Aztán akkortól félnek, ha már láttak, vagy halottak ilyen rémmeséket, vagy horrorszerű filmet, mesét, az zavarja be az amúgy kiegyensúlyozott lelkivilágukat. Ha fel is sírnak, csak rosszat álmodtak, de nem a sötéttől, vagy valamitől félnek. Szerintem.
2011. márc. 7. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
mert a fő érzékszerved a szemed szinte használhatatlan, és ez önmagában is ijesztő dolog, közben pedig némiképp kitágul a többi érzéked, és mivel egyébként keveset hallgatsz rájuk, nem tudod gyakorlat híján jól értelmezni a jeleiket, így minden még ijesztőbb.
2011. márc. 7. 22:29
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ, meggyőztetek.
2011. márc. 8. 18:22
 15/16 megölömatesóm válasza:
Azert felsz a sötétben mert arra gondolsz...Csak Arra Gondolsz Arra Gondolj,Hogy Amitöl Félsz Rudg Le Öld Meg Kötözd Le És Etesd Vega Szendviccsel...xDDDD
2011. márc. 20. 20:16
 16/16 anonim válasza:
azert mert tul sok a szellemes,demonos,vampiros story, es mind este sotetben tortennek :)
2011. ápr. 29. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!