404, szerinted 2012 után milyen lesz az élet?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:41
Ha úgylenne mint ahogy 404 is mondta akkor azért nem figyelmeztetik az emberiséget mert nemakarnak pánikot kelteni... Olvastam 1 olyan választ is h Nostradamus nem tévedett soha. Ez nem igaz, sokszor őis tévedett és ami bejött aztse írta le egészen pontosan...
404! Szóval a 25-35 közötti egészséges emberek élik csak túl akiket megmentenek a bunkerekben, majd ezek az amúgy rendes emberek gyorsan csinálnak néhány gyereket akikért megölhetik a vízzel rendelkező társaikat, mert ugye a saját gyerekéért az is mindenre képes, aki egyébként rendes.
Huh, azt a betyárját,eljön a világvége, minden borzalmával és az embereknek máson sem jár az eszük, mint szaporodni. Értem, végül is logikus, népesítsük be a földet újra minél hamarabb.
404, a világvége tavaly kezdődött, és most is van, ebben az évben, tőlem elvettek több, mint 3M Ft-ot a nyugdijlopás keretében, nem lehet véleményem a médiatörvény értelmében, és az Alkotmányt olyanok akarjak ujraírni, akik azt sem tudják, a mostaniban van-e preambulum vagy sem, soroljam még??? Nnna kérlek, ez a világvége.
És remélem, a 2o12-es év már a fideszviktátor nélkül kezdődik. Nem tudom, kikkel lenne jó, csak azt tudom, orbán és a sleppje takarodjon, mert ez a világvége, amit csinálnak.
Nézzétek meg ezt a linket....
Szerintem érdekes a sztorival kapcsolatban... tudományos alátámasztásokkal...
vélemény?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!