404, szerinted 2012 után milyen lesz az élet?
Nekem csak egy db kérdés jut eszembe, főleg az utolsó link kapcsán...Hogy ha tényleg olyan nagy mértékű változás fog bekövetkezni , ami 2010-12 es évekre hatással van, és talán bekövetkezik a jégkorszak. Akkor miért nem adják le pl a híradókban vagy az újságokban, hogy készüljünk fel rá, ha annyira biztosak benne a tudósok , hogy jégkorszak lesz meg a Föld haldoklik stb...
Akkor miért nem figyelmeztetik az embereket erre az egészre, és készítik fel őket?
Nem hiszem, hogy a Nibiru belénk csapódna.
Szerintem elmegy mellettünk.
Max. pár meteor okoz atomrobbanásnyi kárt.
Inkább hiszek 404-nek, az ő változata valószínűbb.
404, majd írd le hol laksz, elmegyek hozzád majd, és együtt túléljük a jégkorszakot :D
Azért téged választanálak, mert te biztosra veszed, hogy túléled, biztos előkészítetted már a menedéket :D
Meg te nem ölnél meg, ahogy írsz, okosnak tűnsz számomra :D
"Max. pár meteor okoz atomrobbanásnyi kárt. "
ááh tényleg igazad van úgyis sokan vagyunk :D:D:D
Az én kérdéseimre miért nem válaszol senki sose?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:47 vagyok
Találtam nem rég egy jó cikket, ami szerintem egész jól leírja ami lesz, persze ez is csak egy nézőpont de nekem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!