Érdekes álom szerinted mit jelent?
Csak pár képre emlékszem ami megmaradt.Temetőben voltunk és a sírok helyett vagy mellett monitorok és gépek voltak...Mintha a sírt helyettesítette volna.Először ez jutott eszembe...tudom ez így baromságnak hangzik de nem lehet hogy a jövőt jelenti?Hogy megváltoztak az emberek,eltűntek az igazi érzések,kapcsolatok az életünkből.Sok kapcsolatot az internet helyettesít.Igazi barátságok már alig vannak..csak a virtuális világ.A közösségi oldalak amik a valós életet helyettesítik főként a fiataloknál..sokszor státuszt népszerűséget jelent vkiről..
Te mit gondolsz erről?
Temető
- Általában: kiegyensúlyozottság, az életben átélt nyugalom, béke jele. Temetőben járni, ha ott kellemesen érzed magad: tiszta lelkiismeret, szép emlékek. Ha rémületet ébreszt: jogosan kapott szemrehányás, felróják hibáid. Temetőben eltévedni: tapasztalatlanság, kiforratlan érzelmek. Temetőben kinyíló sírok: feltépett sebek; emlékeid megrohantak; érzelmeid összekuszálódtak.
Ennyit tudok csak, de itt magad is megnézheted :) ---> [link] (csak a kulcsszót irdbe)
Annyira röhejes, hogy valakik hisznek ilyenben... TE álmodod, tehát TE gondolod. Éjjel összerakod azokat az eseményeket, amik nem olyan régen történtek veled, ill amikről nem olyan régen hallottál, olvastál, láttad a TV-ben, stb, és így kijön egy baromság. Pl. néztél egy filmet, ahol temetők voltak, vagy nemrég voltál temetőben, és este gépeztél, és erre a kettő dologra gondoltál, és így összeraktad. Ennyi. Ennek minek mindig a jelentését nézni? Mekkora hülyeség... szánom azokat az embereket, akik komolyan veszik ezeket az álmos-könyves hülyeségeket...
És ha kiderül, hogy pl. a kígyó ravaszságot jelent? Akkor mi van? Mit érsz el ezzel? Vagy azzal, hogy tudod, hogy "kiegyensúlyozott" vagy? Te attól jobban fogod magad érzeni? Annyira szánalmas már ez a téma... egy nap minimum 10-szer kirakják, hogy: "Azt álmodtam, hogy kismajomként ugráltam, de kacsa lábam volt! :O Húúúúha! Na, vajon ez mit jelent?"
Gáz... kérlek foglalkozz értelmesebb dolgokkal. Köszikee
Ezt kire értetted drága előttem válaszoló? :)
16:20 vagyok
Sziasztok.
Nem vagyok gépfüggő akartam is írni közösségi oldalakon sem lógok negyedóránál többet.
Gondoltam felvetem ezt az apró mementót az álmomból és leírom a gondolataimat illetve megkérdezem mit gondoltok erről úgy azzal kapcsolatban amit írtam..mi a baj ezzel?Ez az oldal funkciója.Sokféle témával...
A hagyományos álmoskönyvekben én sem hiszek de attól még sztem szive joga vkinek foglalkoznia bármivel amivel érdekli.És saját maga dönthet is róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!