Ez egy érdekes álom, de mit jelent?
Figyelt kérdés
Első nap azt álmondtam,h én csaltam meg a páromat,egy olyannal akivel még nem jártam,de nem derült ki.Másnap pedig azt, hogy a párom csalt meg engem a volt bnőjével,és az kiderült!
Ez most mit jelent?
2011. máj. 20. 14:56
1/4 anonim válasza:
Megfelelő a bizalom szintje a kapcsolatotokban?
2/4 A kérdező kommentje:
háát,a párom kamionos,néha megfordul egy-két gondolat a fejemben.
Soha nem csalnám meg az életben.
2011. máj. 21. 22:12
3/4 anonim válasza:
Akkor szerintem az ezzel kapcsolatos félelmeid jelentek meg az álmodban. Mindkettőben a megcsalás dominál, mert Te akkor is át tudod élni a megcsalást amikor Te csalsz meg, viszont részéről meg csak akkor jelenhet meg, ha ki is derül az. Amikor ezt álmodtad szerintem megjelent az a pár kósza gondolat és az tükröződött ezekben
4/4 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam hogy a páromat megcsalom a legjobb barátjával (arcot nem láttam meg szex se volt, de tudtam hogy ő az és hogy mit csinálunk)... kb 1 hét mulva lebukott a párom hogy megcsalt. Végül a barátja akivel álmodtam részletes beszámolott tett minden esetről nekem, miután szétmentünk. (az érdekesség az egészbe az, hogy a páromnak is voltak Freud-i elszólásai :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!