Mi ez az érdekes álom? Ijjesztő volt!
Na szóval mikor megfürdök mindig rohanok be. Ez már évek óta így megy, mert úgy érzem félek vmitől, mert a konyhában sötét van kb. mindig mikor megfürdök és jönnék be.
Úgy szoktam hogy rohanok és neki az ajtónak és akkor mindig hátra nézek közbe gyors becsukom az ajtót.
Álmomban:
Azt álmodtam hogy (most nem a fürdőből rohanok be a szobába, hanem csak úgy rohantam ennyire emlékszek)
rohanok befelé, be az ajtón gyors és mikor hátra nézek nagyon de nagyon megijjedek ott látok a konyha felől egy fehér fejet, mint egy szellem csak a feje volt és nézett erre fele, mármint rám. Én meg már rohantam volna be anyuék szobájába de gyors becsuktam az ajtót és ennyi. Ekkor felébredek és eszembe jutott hogy álmomban a fehér pólóm volt rajtam meg a pizsama gatyám, közben este terveztem előtte hogy majd holnap a fehér pólómba megyek a nyíltnapra, és álmomban is az volt rajtam.
Szóval vajon miért álmodtam ezt meg? Tudom hogy mindig rohanok be, de akkor is miért? Mit jelent ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!