Mit jelenthet ez az álom? Eléggé érdekes és fura.
Tegnap meg ma(azért így írom mert tegnap este 9-től ma hajnal 7-ig)azt álmodtam,hogy elmentem a nagymamámmal valahova nyaralni és a tengerbe voltunk és sétáltunk kifelé mert azt mondták földrengés várható.Bementünk a szállodánka majd kisidő múlva megjelent Isten,az emberek pedig letérdelve egy kört alkotva hajoltak meg előtte(Isen volt a kör közepébe)és mindenki meghalt sorban és én maradtam utóljára meg az apukám(aki egyébként nem él velem)majd mi is meghaltunk és "éreztem" ahogy a lelkem távozik a testemből és az ablakon akartam kirepülni épp,de anya felébresztett.És olyan szabadnak éreztem magamat miközben kilépett a lelkem a testemből.
És még volt ugyanez az álom,csak nem nagyon függ össze.Az volt,hogy Londonban élek most a valóságban,és az álmomban visszamentem Miskolcra a régi sulimba meglátogatni a többieket.Aztán ott láttam apát,de elbújtam előle(ő otthon lakik én meg angliában anyával)és aztán észrevett és megsértődött amiért elbújtam előle.Aztán próbáltam bocsánatot kérni tőle de elviharzott.
És ezután jött a "másik" álom.
Bocsi ha túl hosszú lett.
Az álmod nagyon összetett és bonyolult, ahhoz hogy meg értsd vissza kell emlékezned a kiskorodra, gondolok itt emlékekre a nagyszüleidről. Nem véletlenül jöhetett ez fel, talán a nagymamád vagy egy nő nemű rokonod segíteni akar neked, vagy meg akar valamire tanítani, esetleg rá akar valamire világítani.
A leírás második része az összetettebb része a dolgoknak. Utalva az előző leírásra, az iskola motívum talán a tudatlanság, a butaság, a degeneráltság szimbóluma. Valószínűleg azért bújtál el apádtól, mert tudat alatt szégyellted magad, amiért ekkora hulladék vagy.
Visszautalva az első leírásra, valamint egyesítve a kettőt, talán most már tisztul a kép, hogy a halál és a tudatlanság, valamint az apa szimbólum egy dolgot jelenthet csak.
Menj oda apádhoz, térdelj le elé, és könnybe lábadt szemekkel kérd meg rá, hogy LŐJJÖN TARKÓN, MERT ILYEN IDIÓTA VAGY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!