Miért van ott egy páratlan láb a képen?
:D
A legelső sorban, a középső,kék nadrágos lánynak 4 lába van:D Pedig senki nem állt mögötte,emlékszem,mikor ezt a képet készítették még kb 10 éve.
Mindenesetre furcsa.Nincs megszerkesztve,profi fotós készítette még osztályképként.
ma 12:43, ott a pont, szerintem elképzelhető. Annyira nyomin áll az a láb, de nem jöttem rá miért.
Kérdező, akkor mondd már meg, te minek hiszed azt?
"ma 12:43, ott a pont, szerintem elképzelhető"
12:43 vagyok: Sokáig tartott még rájöttem. Tuti valami ilyen,mert kép hiba nem lehet mert látszik rajt hogy az egy farmer nadrág és egy sport cipő
Ezmeg csak ilyen trükk lehet :))
Mégis hogy engedhetne meg egy ilyet az osztályfőnök?:D Szerintem a fotós sem tolerálta volna.
Mondtam,hogy ilyen nem volt,valószínűleg valami képi hiba.
De tippnek nem rossz amúgy,okos:)
Jogos:D
Viszont elbújni sem bújt el senki,mert akkor a többi képen viszont már látszódna az elbújt személy.
A horrorfilmes vagyok.
No, gondolkodtam ezen, és hajlok a képhibára.
Mivel papírkép, és profi csinálta, biztos retusált egyet-kettőt rajta (most nem arra gondolok, hogy kiretusálta a srácot, de a lábát ottfelejtette).
A nagyimék esküvői képét is megretusálták, viszont mivel a fotós profi volt, csak ügyetlen, mindenkinek olyan a feje, mint egy ufónak. fölfelé meg lettek nyújtva a koponyáik, és ettől ilyen emeletes fejük lett.
Az meg, hogy lábnak, nadrágnak meg cipőnek tűnik, már csak optika és fantázia kérdése.
:D de én nem képzeltem be a nadrágot és a cipőt, tényleg ott van látom!! Ugye kérdező??? Az egy kék sportcipő és egy sötétkék farmernadrág :))
De elég jó a retusált sztorid :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!