Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet a hálál...

Szerintetek mi lehet a hálál után?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 22:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

tegnap 23:02, na ne csináld már, a Kétfarkú Kutyákok megnyerték a mennyei választást? Megyek!!!

A kérdésre: a hálál után a nagyon hálál, esetleg franciásan ki is elégít jön, de csak akkor, ha valami tényleg nagyon jót csináltál neki (mondjuk a tévéjét meg, és újra tudja nézni az Esmeraldát).

2011. jan. 13. 00:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
nem félek a haláltól, mert már kipróbáltam milyen amikor még nem születtem meg - Mark Twain :D
2011. jan. 13. 00:42
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, de az biztos, hogy már semmi sem lesz a régi :)
2011. jan. 13. 01:17
 14/24 anonim ***** válasza:
A franciák la petite mort-ja alapján a nagy halál valami eksztatikus élmény kell legyen.
2011. jan. 13. 01:32
 16/24 anonim ***** válasza:

az ami ébrenlét után következik...egy jófajta álom, aztán mély alvás, utána kelés és folytatás következik mindaddig, amíg az emberi egyén túl nem lép kicsinyes önmagán. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. jan. 13. 10:11
 17/24 Salx Narval ***** válasza:
Szerintem ugyan az lesz, mint a születés előtti állapot.Az-az semmi.
2011. jan. 13. 13:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Utolsó: honnan tudod, hogy semmi sem volt a születés előtt?
2011. jan. 13. 14:19
 19/24 A kérdező kommentje:

Az inuniak azt mondják, hogy a halál után egy szegmensbe kerülünk a mátrixban, és ott vagy egy magasabb létformában születünk újjá vagy nem.

A plejádok azt mondták az emberre, hogy ha a teste meghall a lelke tovább él, az emberek lelke örök és halhatatlan.

Fúra dolog.

De van még egy amit nem mondtam, a inuniak azt is mondták, hogy minden élőlény felet egy gömb van, egy fehér gömb ami a fejünk fölött van és valahol a nyaknál, de lehet hogy a koponyánk felsőrészénél csatlakozik a testünkhöz, és a testünkben szétárad, amikor az ember meghal akkor ez a gömb elmegy, egy olyan helyre ahol újjá tud születni.

2011. jan. 13. 14:28
 20/24 Salx Narval ***** válasza:
Nem tudom, csak számomra itt és most nem jelent semmit.Ha valamire nem emlékezek, akkor az a számomra, semmi. Teljesen mindegy, hogy volt e valami, vagy sem, ha nem tudok róla. Azért írtam, hogy szerintem a halál után is ez lesz.Tehát nem tudom, csak így gondolom.
2011. jan. 13. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!