Mennyire találjátok azt furcsának, hogy egy ember képes úgy ugatni mint egy kutya?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam képes ugatni, de szó szerint. Nem tudom menyire lehet ez furcsa vagy hogy másik is tudják-e ezért tettem fel ezt a kérdést.2010. nov. 19. 14:51
1/16 anonim válasza:
Ez már karrier.Jó lesz cirkuszba.Ország-Világ kiváncsi lesz rá.Amugy ebbe szerintem nincs semmi tesrmészet feletti erők
2/16 anonim válasza:
előző életében egykutya volt:O xd amúgy
szerintem ebben nincs különös dolog.
4/16 anonim válasza:
Én nyávogni tudok, biztos megszállt valami.
5/16 anonim válasza:
Én már semmin sem lepődök meg. Pl. így még nem hallottam lónyerítést utánozni:
http://www.youtube.com/watch?v=YaaI6eciCrc#t=01m32s
:)
6/16 anonim válasza:
Ezen az oldalon aránytalanul sok embernek megy az ugatás :D
7/16 anonim válasza:
Vannak tehetséges hangutánzók, mi ebben az akkora szenzáció?
8/16 anonim válasza:
Én tudom utánozni a rocketlauncher hangját is :$
9/16 anonim válasza:
remmi különös :D
én is tudom és szoktam is a rocket launcher hangját utánozni, főleg frag-elés után :D :D
egyébként az emberi torok és test rengetegféle hang kiadására képes, akár a zár nyikorgására is :)
10/16 anonim válasza:
az én osztálytársam el tudta böfögni a himnuszt, akkor ő kölcsey reinkarnációja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!