Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Párszor olyan volt alvás...

Párszor olyan volt alvás közben, mintha valaki állna az ágyam mellett és figyelne nektek volt ilyenetek?

Figyelt kérdés
pedig nem volt ott senki
2010. nov. 18. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Próbálok komolyan válaszolni. :-))

Alvás közben én is éreztem ilyet elég sokszor. De csak álmomban, ami elég élethű. Csupán egy dolog furcsa benne: az, hogy magát a valóságot álmodom ilyenkor. Felébredek és ugyanaz minden, azt álmodom, hogy a szobában fekszem, és alszom, minden úgy néz ki, mit a valóságban. Amikor felébredek csak az ágyam mellet álló, őrködő és figyelő és néha hozzám beszélni akaró ember nincs már ott. Sosem volt negatív érzésű, őrző-védő kisugárzása van az ágy mellet állónak.

2010. nov. 19. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:

előfordult, többször is.

mondhatjuk rossz hangulatban vonzzom a démoni lényeket.

A nevemet is suttogta már valami..

Ilyenkor aztán rendbe teszem a pici lelkem és igyekszem kizárni minden ilyen zavaró dolgot.

2010. nov. 19. 16:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem volt ott senki igazából, ha aludtál?
2010. nov. 19. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Én még nem halottam a szellemünket suttogni de tuti hogy ittvan a lakásba, folyton matatást hallok, plusz már láttam is..
2010. nov. 22. 22:48
 15/15 A kérdező kommentje:
zárva volt ajtó ablak, így nem tudom, hogyan jöhetett be valaki
2010. nov. 22. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!