Párszor olyan volt alvás közben, mintha valaki állna az ágyam mellett és figyelne nektek volt ilyenetek?
Figyelt kérdés
pedig nem volt ott senki2010. nov. 18. 18:08
11/15 anonim válasza:
Próbálok komolyan válaszolni. :-))
Alvás közben én is éreztem ilyet elég sokszor. De csak álmomban, ami elég élethű. Csupán egy dolog furcsa benne: az, hogy magát a valóságot álmodom ilyenkor. Felébredek és ugyanaz minden, azt álmodom, hogy a szobában fekszem, és alszom, minden úgy néz ki, mit a valóságban. Amikor felébredek csak az ágyam mellet álló, őrködő és figyelő és néha hozzám beszélni akaró ember nincs már ott. Sosem volt negatív érzésű, őrző-védő kisugárzása van az ágy mellet állónak.
12/15 anonim válasza:
előfordult, többször is.
mondhatjuk rossz hangulatban vonzzom a démoni lényeket.
A nevemet is suttogta már valami..
Ilyenkor aztán rendbe teszem a pici lelkem és igyekszem kizárni minden ilyen zavaró dolgot.
13/15 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem volt ott senki igazából, ha aludtál?
14/15 anonim válasza:
Én még nem halottam a szellemünket suttogni de tuti hogy ittvan a lakásba, folyton matatást hallok, plusz már láttam is..
15/15 A kérdező kommentje:
zárva volt ajtó ablak, így nem tudom, hogyan jöhetett be valaki
2010. nov. 22. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!