Párszor olyan volt alvás közben, mintha valaki állna az ágyam mellett és figyelne nektek volt ilyenetek?
Figyelt kérdés
pedig nem volt ott senki2010. nov. 18. 18:08
1/15 anonim válasza:
Alvás közben???
Nem álmodtál? :)
2/15 anonim válasza:
Nekem ilyen nem volt.Egyszer volt olyan, tisztára mintha valaki suttogta volna a nevemet.Pedig nem szólt hozzám senki mint utólag megtudtam.
3/15 A kérdező kommentje:
nekem is suttogták a nevem :S
2010. nov. 18. 18:21
4/15 anonim válasza:
Velem is sokszor volt már ilyen, leginkább gyerekkoromba. Sokszor úgy éreztem hogy valaki áll az ágy mellett és figyel. Kicsit paranoiás voltam, nameg persze gyerek.
5/15 A kérdező kommentje:
az egyik esetnél ugyanott, más is látott már valakit állni :S
2010. nov. 18. 18:24
6/15 anonim válasza:
1X valahogy félálomban azt hitted van ott valami ->
utána paráztál hogy ne legyen ott -> elképzelted -> elaludtál -> belekerült az álmodba -> élethű lett
---> ne parázz
7/15 anonim válasza:
Nem akarlak kiábrándítani, de ilyet szinte mindenki átél, főleg ha fél a sötétben. De még ez sem kell hozzá, természetes emberi paranoiai, hogy olykor úgy érezzük, mintha valaki figyelne minket.
Na ilyenkor jönnek a suttogások és a belemagyarázások :)
8/15 A kérdező kommentje:
én nem csak félek a sötétben, hanem noctifóbiám van
2010. nov. 18. 20:44
9/15 anonim válasza:
nekem volt a legdurvább, nagyhomályban felkelek, felnézek, és egy csontváz rántott ki az ágyamból, szerencsére egyből levágtam, h ez csak egy álom (ilyenmor még rengeteg tudatos álmom volt), de az első pillanatban nagyon beparáztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!