Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hol vannak olyan klinikák...

Hol vannak olyan klinikák ahol gondolattal/ energiákkal műtenek?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mesèlte pár hónapja, hogy egy családtagját megműtöttèk valahol így, úgy hogy nem is csináltak vele kb semmit. Ès valós volt, mert egy idővel kèsőbb, mjkor ment szemèszetre, megkèrdeztèk tőle hogy mikor volt a műtèt. Ès ő meg mondta hogy nem műgöttèk meg a szemèt soha. Az orvos meg: ne mondja, ott a heg.. Aztán eszèbe jugott. Az eredmènyei jók lettek.

Elkapott egy kíváncsiság hogy hol csinálhatnak ilyet, annyit tudok hogy görögbe, de hogy azon belül, úgy fogalmam sincs..

jan. 31. 22:55
1 2
 11/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:

10.

Hidd el, a tudományos világ hülyének nézése viszont kicsit szánalmas, fantáziálgató laikusok által, akik még azt sem értik, hogy ez nem egy hitvilág, hanem a tények és bizonyítékok világa.

Másik dolog, hogy a bolondok általában úgy fogják fel, körülötte mindenki bolond, csak ő az igazi Napóleon. Ezen ő úgy jól elmosolyog magában.

Sajnálom, én nem szóltam hozzád, neked is teljesen felesleges volt bekavarni a téma fonalába.

- Tudhatnád, hogy rám nem tudsz hatni.

- A szabályzat értelmében lehetőleg a kérdésre kell válaszolni, nem más válaszolókat piszkálni, vitákat provokálni, főleg ilyen agyrémekkel.

febr. 1. 15:12
 12/16 modder151 ***** válasza:

"- A szabályzat értelmében lehetőleg a kérdésre kell válaszolni, nem más válaszolókat piszkálni, vitákat provokálni, főleg ilyen agyrémekkel."

Akkor erről ennyit. Mutass példát kérlek! Köszönet!

A kérdezőtől pedig elnézést kérek, mea culpa.

febr. 1. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Én az összes ilyen spirituális gyógyítót, auralátót, jósnőt, mágust lecsukatnám. Ritka undorító dolog más hiszékenységét és butaságát kihasználni.

Szívem szerint leköpném azt a jósnőt aki miatt valaki elkezd költekezni mert megmondja hogy hamarosan pénz áll a házhoz, vagy a kérdésben szereplő csalókat akik miatt a beteg emberek nem mennek el orvoshoz mivel elhiszik hogy meg lettek gyógyítva.

febr. 1. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Van egy férfi ismerősöm. Ő állítja, hogy fiatal nőket gyógyít kézrátétellel.
febr. 1. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Én pedig kézrátételes (vagy fénykép alapján távgyógyításos) módszerrel vállalok mellplasztikát nőknek ingyen!
febr. 1. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Basszus, ha ilyet lehetne csinálni akkor már rég halott lenne egy csomó politikus is xD
febr. 1. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!