Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ennyi gondolattal?

Mit csináljak ennyi gondolattal?

Figyelt kérdés
Nem tudok senkivel sem beszélni semmi komolyról. K*rvára kikészítenek ezek a gondolatok, nem tudom kimondani őket és csak fojtogatnak. Annyira beszélni szeretnék valakivel.. Pszichológushoz csak csütörtökre van időpontom, addig viszont félek hogy nem élem túl. Nagyon veszélyes vagyok magamra.. Nem tudom mit csináljak...
2023. febr. 20. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondd el nekünk.
2023. febr. 20. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi ez a nyugtalànsàg rajtad? Mi a baj?
2023. febr. 20. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, nem nagy problémáim vannak mégis a világ legnehezebb terhének érzem őket. Szimplán szerelmi bánat, gyász és munka elvesztése, új mentális diagnózisok vannak a nyakamban.

19 éves vagyok, lassan 20. Borderline személyiségzavarom van.

Nagyon nehezen találom a helyem. Volt egy komoly öngyilkossági kísérletem az exem elvesztése és az édesanyukám halála miatt. Azt ígérték hogy jobb lesz ha kiengednek a kórházból de semmi sem jobb.

Munkát lassan fél éve nem találok. Csak vergődök..

Annyira hiányzik az exem.. Anyu is.. El sem búcsúztam tőle basszus.. Nem tudtam elmondani neki hogy szeretem. Annyira értelmetlen volt a halála.. Annyira látni akarom. Mikor ébresztési fázisban voltam a kórházban, sokszor láttam anyut. Lehet az agyam szórakozott velem, de mivan ha mégsem? Vele akarok lenni..

Mi a f*sz baj van velem..?

2023. febr. 20. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
A 112-t hívhatod, ha sürgős segítség kell. Gyógyszert nem kaptál?
2023. febr. 20. 21:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Kaptam gyógyszert

De olyan mintha semmit nem segítene. Random elkap a sírás, a depresszió mintha felerősödött volna.

2023. febr. 20. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Miket kaptál?
2023. febr. 20. 21:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Soha nem éltem meg ilyen szélsőséges érzelmeket. Mintha folyamatoks hullámvasúton ülnél, és amikor mélyen vagy, akkor mintha saját magad tartanád a fejedhez a fegyvert és húznád meg a ravaszt.

De amikor fent vagy, boldogabb vagy bármilyen embertársadnál az egész világon.

2023. febr. 20. 21:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Mirzaten és Raenom

2023. febr. 20. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Príma. Hát én ezzel azt javaslom, hogy menj orvoshoz. Te érzed, hogy ráér-e holnapig.
2023. febr. 20. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!