Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem hisz nekem senki...

Miért nem hisz nekem senki mikor arról beszélek hogy a telefonon keresztül üzen nekünk valaki vagy valami és így játszadozik velünk? Az alábbi történést hogy magyarázza meg bárki?

Figyelt kérdés

Jelen pillanatban történt velem és ez volt az utolsó csepp.

Pár hónapja kaptam egy nagyon aggasztó hírt. Pánikba estem miatta és ide menekültem(marmint az oldalra nem az ezotériába) hogy valaki segítsen, mert nem bírom már a sok rosszat és infarktusom lesz. Ez jópár hónappal ezelőtt volt

Az a dolog ami miatt aggódtam akkor valójában most élesedett ki, főleg a követhető napokban. Már jópár napja rosszul vagyok emiatt és görcsben a gyomrom. Ez azért is volt mert pár napja megszaporodtak az azzal kapcsolatos dolgok a neten ami miatt aggódom... erre is mi a magyarázat?

Erre a pár hónapos segítségkérő kérdésemre MA jön egy rossz válasz a semmiből....

Most őszintén, ki tud így szórakozni az emberekkel és mit csináljak hogy végre kilépjek ebből az ocsmány játékból?!

Most is sírok, rettegek hogy rossz vége lesz annak ami miatt aggódom.

Nem nem olyan kis dolog hogy nyerek e 5000 forintot a lottón hanem nagyon fontos egészségügyi......

nem akarok már itt lenni ebben a förtemes játékban és megfigyelve lenni mint a Truman show-ban.......

jan. 30. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem igaz.
jan. 30. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Mi tortent? 🤔
jan. 30. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Erre a pár hónapos segítségkérő kérdésemre MA jön egy rossz válasz a semmiből"

Egy kérdésedre adott negatív válasz miben befolyásolja az életed?

jan. 30. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kérdésed a kifejtéseddel együtt valami skizofréniás lázálomnak, képzelgésnek tűnik. Ezzel nem az ezotériához kell fordulni, hanem pszichológushoz, pszichiáterhez. Jobbulást!
jan. 30. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, mielőtt érdemben reagálok a felvetéseidre, kérlek, válaszolj néhány kérdésre.

Tudatmódosítókat milyen gyakran fogyasztasz?

Milyen, orvosilag felírt antipszichotikumokat szedsz? Antidepresszeánst? Szelektív szerotoninvisszavétel-gátlók közül vmelyiket?

Van-e diagnózisod pszichológustól, pszichiátertől? Idegorvostól?

Voltál-e az utóbbi 5 évben kényszergyógykezelve?

Mikor volt legutóbb pszichotikus összeomlásod?

Felmenőid közt van-e ideggyenge, orvosilag igazoltan retardált, és főleg diagnosztizált skizofrén?

Szorongásaid diffúzak, vagy konkrét dolgokhoz köthetőek?

Ezalatt mit értesz: "Most is sírok, rettegek hogy rossz vége lesz annak ami miatt aggódom."?

jan. 30. 17:46
 6/11 A kérdező kommentje:

5 ezért nem akartam válaszolni, amit te írtál...

Direkt az ezotériába írtam ki a kérdést, mert ez nem mentális betegséggel kapcsolatos.

Már rengeteg jelet kaptam az élettől, de amióta rájöttem arra hogy egy Truman show szerusegben elek azóta csak még többet

Mennyi esély van arra hogy amikor egész nap nem eszem mert akkora gorcsben van a gyomrom az aggódás miatt, akkor a több hónapos kérdésemre jön egy válasz pont akkor mikor kiélesedik az amit miatt aggódnom kell?

febr. 2. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"mert ez nem mentális betegséggel kapcsolatos" De.

Képtelen vagy kezelni az aggodalmat, eluralja az életed a stressz, és ezt már a gyomrodban is szomatizálod. Mi lenne egészségügyi kérdés, ha nem ez?

febr. 2. 14:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Mert jeleket kapok és azért van stressz rajtam mert már túlságosan is eldurvult a játék amit az élet játszik velem
febr. 2. 17:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek a jeleid kapod, kedves Kérdező? És milyen formában érkeznek a jelek? És mi is a konkrét aggódni valód most épp?
febr. 2. 17:33
 10/11 anonim válasza:

Történtek velem is ilyenek. Egy játékot játszottam, egy szabadulószobás játékot, a megfejtésre pedig az volt írva hogy "there will be blood" pár perccel előtte telefonoztam és szembe jött velem ugyan ez a szöveg egy az egyben.

Nem fognak neked hinni, ahogy látod mindenki skizofréniának, meg mentális betegségnek tudja be. Velem történtek hasonló furcsaságok még egészen gyerek koromtól olyannyira hogy anyum már máshogy meséli utólag, hogy megmásítsa, (utólag tett hozzá egy enyhítő körülményt) hogy kevésbé legyen ijesztő.

tegnap 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!