Építettem 1 működő időgépet de senki nem hiszi el. Hogyan bizonyítsam be?
Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 19:59
1/14 anonim válasza:
Na ha megmondod nekem a múlt heti lottószámokat akkor elhiszem!
2/14 anonim válasza:
Ír ki ugyanezt a kérdést 1 nappal korábban.
3/14 anonim válasza:
#1 Válaszadó! A múlt heti lottószámokat én is tudom.
Ötös: 42, 49, 55, 77, 89.
Hatos: 2, 9, 15, 26, 38, 43.
Én inkább a jövőheti számokra lennék kíváncsi. (XD)
4/14 anonim válasza:
#3 de ezekkel a számokkal feladhat egy szelvényt a múlt héten.
5/14 hosszúhajú válasza:
utazz el e jövőbe, gyere vissza és mondd meg a lottószámokat. nem viccelek, ez jó bizonyíték lenne - basszus még el is hinném.
6/14 UlfOrmson válasza:
Ez esetben mond el, hogy a következő önkormányzati választásokon ki lesz a polgármester a Zala megyei Kallósdon. Ha tényleg van működő időgéped, akkor minden probléma nélkül meg tudod mondani
8/14 anonim válasza:
Ez a kérdés a humor kategóriába való.
9/14 anonim válasza:
Ez a kérdés szerintem a vicc kategóriába akart menni.
10/14 anonim válasza:
ha nekem sikerülne időgépet építeni nem zavarna hogy nem hinnék el. itt bukott meg a kérdésed valódiság tartalma, meg ott hogy ez pont a gyakorira került ki. ha komoly lenne felkeresném valamelyik rádiót, mondjuk a petőit vagy valami hasonlót, vagy az rtl vagy inkább el se mondanám hasonló helyzetben. ez lenne a lényege az ilyen témáknak. ez még a világnak bőven scifi kategória szóval ha elég érett vagy ahhoz is hogy megépíts egy ilyen technológiát ahhoz is elég érett lennél hogy ezt felismernéd szóval kuss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!