Szerintetek van valami ami csak a tiétek és senki nem veheti el tőletek, és soha nem veszítitek el?
Amikor megformálódott bennem a kérdés a következőkre gondoltam:
Szabadság, a börtön elveheti, mások elvehetik stb
Elme/gondolkodás, egy alczheimer elveszi, vagy hipnotizálhatnak, tehát befolyásolható.
Ezeket indikátoroknak írtam hogy nagyjából tudjátok hogyan értem a kérdést.
4
azt pl a demencia el tudja venni
"A családod mondjuk. Különválaszthatnak, de attól még azok az emberek a vsaládod maradnak, ha mas nem biológiai értelemben."
Kinyírhatják őket.
"Amit megéltem, az egész életem."
Abszolút biztonság csak a múltban van.
"azt pl a demencia el tudja venni"
Egy "kis jégycsákánnyal" is el lehet venni, amivel a lobotómiát csinálták.
"A múltadat tényleg senki nem veheti el, mivel a múlt megmásíthatatlan mindenki számára."
Valóban, de ha pl egy baleset következtében mindent elfelejtesz és nem találják meg a személyazonosságod, akkor új életet kezdve a múltadtól is "meg tudnak fosztani".
Amiről senki sem tud az gyakorlatilag olyan, mintha nem lenne (nem lennél a birtokában).
"Amiről senki sem tud az gyakorlatilag olyan, mintha nem lenne (nem lennél a birtokában)."
Ez nem igaz. Attól, hogy senki nem tud róla, még nem válik meg nem történtté semmi, amit a múltban csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!