Ezt a feladványt senki nem bírja megoldani?
Hogyan folytatódik ez a sorozat, és miért?
6, 16, 37, 80, 147, 226, 329, 444, 675, 908, 1157, 1528, 1775, 2034, 2505, ?
Ha a kérdőjel is benne van a sorozatban, akkor senki ember fia nem fogja megoldani.
:)
A sorozat folytatása:
Tónihó megcsalja Espinósát, ami Kalverádó tudomására jut, igy ő bánatában öngyilkos lesz.
Fernandó eljegyzi a kertészt, a lakodalmon az após, Magdinhó, leesik a lépcsőn és meghal.
Kérlek ne pontozz le
De van rá esély hogy csak random számokat irtál be és nincs semmi értelme ?
#4: Nem, ez tényleg egy egyszerű matematikai műveletekkel előálló, bárki (mondjuk 16 év+) által megfejthető sorozat.
Mondhatni, a megfejtés csak fantázia kérdése.
Miért pont 16 éves kor felett tudja mindenki megoldani?
Én 3 éves vagyok és egy zseni.
Írok, olvasok és kiszámoltam a PI értékének utolsó számjegyét. A billentyűzetemen csak 7 gomb van, mert nekem az is elég. A match-boxaimat viszont még nem számoltam össze.
:)
Tehát tényleg nem! :D
A kb. 16 évet azért írtam, mert középiskolás rutin, ismeret kellhet hozzá, mint pl. hatvány-, háromszög-, prím-, Fibonacci számok, vagy hasonlók ismerete.
De semmi bonyolult, nem 20-ad fokú polinom, vagy hasonló állatság.
Nem t'om segít-e, a 100. tag, a(100)=296026, ill. a(1000)=62774912, a(1000000)=239812015798220
Bakker és tényleg...
Én meg Magyar irodalomból szoktam ilyen fejtörőket kitalálni.
Hogy mondjuk másképp ?
A CD lemezes Valéria turkál az orrában.
Diszk Vali Fikál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!