Csikungot gyakorlók: kihez jártatok oktatásra, jól megtanított-e, utólagos rálátással megint hozzá mennél-e vagy ismertél meg szakavatottabb oktatót? Használod a csikungot minden nap?

#13. Azt is láttam már, de nem igazi (papír) könyv formájában, hanem egy angol nyelvű szkennelt változatot - és még nem olvastam. De tényleg azzal érdemes kezdeni.
Tök jól haladsz, ügyes vagy.

Én úgy gondolom, hogy a csikungot személyesen érdemes megtapasztalni, mert az egyéni gyakorlás mellett a csoportos gyakorlás is rendkívül inspiráló. Amikor többen gyakoroljuk együtt, az energiák összeadódnak, és sokkal intenzívebb érzeteket tapasztalhatunk meg. Egy tanfolyamon nemcsak a saját élményeid mélyülhetnek, hanem mások tapasztalatai által is gazdagodsz. Ez különösen hasznos lehet, ha még csak most ismerkedsz a csikunggal, vagy szeretnéd elmélyíteni a tudásodat.
Ha érdekel, hogy milyen lehetőségek vannak a csikung gyakorlására, szívesen megosztok további információkat. Én például a www.csikungvilaga.hu oldalon is találtam olyan tanfolyamokat és írásokat, amik sokat segítettek nekem.
#17. Te kinél voltál, kihez jártál?
Köszi a linket, ismerem az oldalt.
Érdekelnek a személyes tapasztalataid, leírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!