Segítség kell az álmom jelentésében. Lehetőleg szakavatottak válaszát olvasnám. Tudtok?
Álmomban egy tisztáson ültem néhány emberrel. Hirtelen megtámadtak minket kutyák/farkasok. El akartam rohanni, de a kutya elém állt, morgott, én pedig féltem, hogy rámtámad. Megpróbáltam kitérni előle, de ő kőrözött előttem, egy percig sem levéve rólam a tekintetét. Visszahúzódtam a többi emberhez, és a kutyák elmentek. Meguntam a helyzetet, elindultam ki a többiek közül, és hirtelen megint körberohant egy kutya körülöttem. Tartottam a kezemet, meg ne harapjon, és rájöttem: nem is akar megharapni. Arra gondoltam, valószínűleg csak "tereli a nyájat".
Akkor néhány emberrel titokban, csendben mégis meglógtam, és felmásztam egy erdős domboldalon. Ahogy kapaszkodtam a fákba, le ne csússzak, hangyák mászták végig a kezemet. Nem törődtem vele, tovább mentem, és a domb tetejéről megláttam egy hatalmas oázist lent a völgyben.
Egy nagyon fontos probléma vár megoldásra az életedben, ami nem könnyű, keresed a kibúvókat alóla, menekülsz előle, bárhogyan próbálsz elmenekülni, a megoldás rád vár, te pedig tudod, hogy neked kell megoldanod a helyzetet, mégpedig sűrgösen. Néha úgy érzed könnyű a megoldás, néha viszont elrejtőznél előle az egérlyukba is ha tehetnéd.
Biztos vagyok benne, hogy nincs könnyű feladatod, ezért uralja a tudatalattidat, és tudatalattid álom formájában vetíti ki neked ezt a helyzetet. Sok sikert, remélem válaszom segítség volt számodra.
11:58. Amiből kövtkeztetek, nagyon egzszerű:
Az álmokat nem szabad szó szerint értelmezni, ahogyan az álmoskönyvek leírják. Mikor álmodsz, és ez az álom érzést kelt benned,(jelentőséggel bír számodra) akkor gondold végig, hogy a valóságban melyik az a helyzet ami hasonló érzést kelt benned. És máris tudod, mit akart neked jelezni az álmod. Szimbólikus álmok a választ, a helyes döntést is jelenthetik, mint például a Te esetedben az oázis. A sivatagban a szomjazó ember számára az oázis jelenti a megváltást,azt hogy megpróbáltatásai véget értek, nélad utalhat arra, hogy meg fog oldódni a problémád amivel küszködsz,és megkonnyebbülten fellélegezhetsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!