Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan tudjuk, hogy 500 éve...

Honnan tudjuk, hogy 500 éve már óceánok borították a Földet?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet hogy utána töltötték fel a terráriumunkat?
jan. 10. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
83%

Vízbe fulladt hal? Egyre érdekesebb dolgok derülnek ki..

jan. 14. 20:25
 42/61 anonim ***** válasza:
83%
Honnan vették a vizet? Hát a takarító Mancika vödréből.
jan. 14. 20:31
 43/61 A kérdező kommentje:

38# "Én nem merek többet kérdezni, mert most is majdnem megfulladtam a nevetéstő"

A nevetésed egy védelmi mechanizmus egy tudatalatti válasz a stresszes vagy kényelmetlen helyzetre. Ezt a jelenséget a pszichológiában az elnyomás (repression) vagy racionalizálás (rationalization) fogalmaihoz kötik, de más védelmi mechanizmusok is szerepet játszhatnak benne. Nem bírja az EGO-d elfogadni a keserű igazságot. Itt a börtöntelepen fogsz élni még ezer életeket szenvedéssel

39# "És kik a Fold tulajdnosai? Honnan vették a vizet?"

Ahogy te az akvároiumodat, terráriumod is karban tartod, úgy a tulajok is ezt a világot

40# Ezt írtam magam is. Tanulmányozd Fomenko munkásságát, mert sok mindenre rávilágít 👍

jan. 15. 11:10
 44/61 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez nagyon mellé ment.😊

De sebaj, mert ez az irreleváns mellébeszélés is mosolyra húzta orcám.😉

jan. 15. 11:22
 45/61 anonim ***** válasza:
41 ugye humorért nem kell azért a szomszédba menni!? Ilyen esetekre tettem oda az emojit.
jan. 15. 11:23
 46/61 Szervizmérnök úr ***** válasza:
65%

43.

De miért törölted ki a "Fomenko" nevet szándékosan? Miért akartál hazudni? Ahonnan másoltad a szöveget, még benne volt:

[link]

Vagy:

---------------------------------

"Sajnálom, de a válasz mezőben nem használhatsz linkrövidítőket (mint amilyen a tinyurl.com).

Kérlek az eredeti linket másold a rövid változat helyére!"

Én megpróbáltam.

-------------

Végiglapoztam a kérdésed oldalait is a keresővel.

Sehol nem szerepelt a "Fomenko" név mindaddig, míg én le nem lepleztem. Ilyenekkel próbáltál csak vakítani:

"Most írom ember. matematikaprofesszor a Moszkvai Állami Egyetemen, az Orosz Tudományos Akadémia tagja."

De a nevét nem írtad le.

Miért?

jan. 15. 11:31
 47/61 anonim ***** válasza:
A víz az egyik lételem. Szerinted lett volna élet víz nélkül?
jan. 15. 18:48
 48/61 anonim ***** válasza:

Óceánok nélkül nem lenne élet a földön. Kb 72%-át teszik ki a földnek. A legnagyobb élőhelykultúrával rendelkezik, sok része a mai napig nem ismert. Mai napig van az a mélység ahová nem tudtak lemenni....ki tudja mennyi ismeretlen faj él még Elnyeli és átalakítja a napsugárzást hőt és vízgőzt bocsát a légkörbe.Globális és helyi szinten is alakítják a Föld időjárását és éghajlatát.

Igazából az óceánokat nagy becsben kéne tartani de sajnos a sok szennyezettségtől "lassan haldoklik" sajnos mióta az ember "megjelent, életet kaptunk a földtől" csak pusztulást hozunk rá

jan. 15. 19:06
 49/61 anonim ***** válasza:
55%
47 gondolom a vízzel együtt hozták az élőlényeket is. :)
jan. 15. 21:18
 50/61 anonim ***** válasza:
100%
Ja... Azok meg kimásztak a szárazföldre. Majd el is hiszem... 🤣
jan. 15. 23:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!