Honnan tudjuk, hogy 500 éve már óceánok borították a Földet?
Vízbe fulladt hal? Egyre érdekesebb dolgok derülnek ki..
38# "Én nem merek többet kérdezni, mert most is majdnem megfulladtam a nevetéstő"
A nevetésed egy védelmi mechanizmus egy tudatalatti válasz a stresszes vagy kényelmetlen helyzetre. Ezt a jelenséget a pszichológiában az elnyomás (repression) vagy racionalizálás (rationalization) fogalmaihoz kötik, de más védelmi mechanizmusok is szerepet játszhatnak benne. Nem bírja az EGO-d elfogadni a keserű igazságot. Itt a börtöntelepen fogsz élni még ezer életeket szenvedéssel
39# "És kik a Fold tulajdnosai? Honnan vették a vizet?"
Ahogy te az akvároiumodat, terráriumod is karban tartod, úgy a tulajok is ezt a világot
40# Ezt írtam magam is. Tanulmányozd Fomenko munkásságát, mert sok mindenre rávilágít 👍
Hát ez nagyon mellé ment.😊
De sebaj, mert ez az irreleváns mellébeszélés is mosolyra húzta orcám.😉
43.
De miért törölted ki a "Fomenko" nevet szándékosan? Miért akartál hazudni? Ahonnan másoltad a szöveget, még benne volt:
Vagy:
---------------------------------
"Sajnálom, de a válasz mezőben nem használhatsz linkrövidítőket (mint amilyen a tinyurl.com).
Kérlek az eredeti linket másold a rövid változat helyére!"
Én megpróbáltam.
-------------
Végiglapoztam a kérdésed oldalait is a keresővel.
Sehol nem szerepelt a "Fomenko" név mindaddig, míg én le nem lepleztem. Ilyenekkel próbáltál csak vakítani:
"Most írom ember. matematikaprofesszor a Moszkvai Állami Egyetemen, az Orosz Tudományos Akadémia tagja."
De a nevét nem írtad le.
Miért?
Óceánok nélkül nem lenne élet a földön. Kb 72%-át teszik ki a földnek. A legnagyobb élőhelykultúrával rendelkezik, sok része a mai napig nem ismert. Mai napig van az a mélység ahová nem tudtak lemenni....ki tudja mennyi ismeretlen faj él még Elnyeli és átalakítja a napsugárzást hőt és vízgőzt bocsát a légkörbe.Globális és helyi szinten is alakítják a Föld időjárását és éghajlatát.
Igazából az óceánokat nagy becsben kéne tartani de sajnos a sok szennyezettségtől "lassan haldoklik" sajnos mióta az ember "megjelent, életet kaptunk a földtől" csak pusztulást hozunk rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!