Ez előző élet nyoma lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon vonzodom a király+lovag/alattvaló viszonyokhoz. Szeretem azt a tiszteletet, teljes alázatot,hűséget, lojalitást egy másik ember felé,amit akkoriban élhettek meg olyan emberek,akik szerették,tiszteltêk feljebbvalójukat. Ez előző élet nyoma lehet, vagy honnan ered bennem a késztetés, hogy életem,erőm egy másik ember Szolgálatba állítsam?dec. 9. 17:58
11/17 anonim válasza:
Lehet Király voltál előző életedben, mint Én magam is. Ugyanígy érzek Én is a középkor fennsége iránt. Szerettem alattvalóimat is.
13/17 A kérdező kommentje:
12# ez most biztos sértés akart lenni...
dec. 12. 09:43
15/17 anonim válasza:
Nem sertes hanem ez van
Enis szeretem a kiraly-alattvalo viszonyt
De csak ha én vagyok a kiraly
16/17 A kérdező kommentje:
12# az alázatosság pozitív érték,szóval eléggé mellément mint sértés. Pont ezt magyarazom, hogy ez engem jó erzessel tölt el. Bár olyat sose szolgalnek mint a 15#
Arrogáns, nagyképű...
Viszont olyat aki egy alapból tiszteletreméltó, nemes lelkű, azért az életemet is felteszem..
dec. 12. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!