Miért jön be ennyire ez a stílus? Előző életemben az voltam?
Mi jön be annyira? A laza feka fukszos repper drogdíler style?
Ez sokat elmond rólad.
Nem akarlak megbántani,de gondolom kb.16-18 éves lehetsz.
A fiatalok nagy része átesik a "fekakorszak"-on,majd kinövöd Te is.
Amikor a nagybetűs élet elkezdődik,komolyodsz,céljaid,igényeid lesznek,jó munkahelyet akarsz,stb.,akkor majd rájössz,hogy a fekete stílussal,viselkedéssel,jelleggel nem sokra fogsz jutni,legalábbis itthon.
Tényleg nem kívánok neked rosszat,ha így akarsz élni,inkább menj el Chicagoba valami külvárosi gettóba szerencsét próbálni.Nem hinném,hogy a magyar társadalomnak szüksége lenne még erre is...
:)
8 vagyok.
nem is a kérdésedre válaszoltam...
Szerintem azért jöhet be,mert a neten és TV-ben azt látni,hogy a feketék(túlnyomó többsége) mindenféle felelősségteljes munka nélkül brét lógatva egész nap tele vannak lével,arannyal,low rider kocsikkal,csajokkal,tiritarka ruhákkal,nem tartanak semmitől,lazák,stb.,
és ez imponáló számodra,elhiszed,hogy az élet ilyen egyszerű,hiszel a filmeknek,és a videóknak.
Csak ez a valóságban nem így működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!