Miért jön be ennyire ez a stílus? Előző életemben az voltam?
Nagyon menő manapság a nigga rap, mindenki feka akar lenni, csak tudnám mire fel...a fekák sem akarnak fehéreknlenni.
Nekem semmi bajom a négerekkel, sőt, érdekesnek találom az EREDETI afrikai kultúrát. De nem tudnám elképzelni, hogy bármikor is azonosuljak ezzel az dinka, arrogáns, számomra primitív sz*rsággal. Pedig nem vagyok egy visszahúzódó, jellemtelen kis szende pillangó.
Bocsika, mivel nem volt egyértelmű, mi a kérdés, ezért véleményt írtam, de nem bántásból, mindössze ez az, amit gondolok. :)
Nagyon őszintén azt javaslom, hogy hagyd el az országot és költözz Amerikába!
1. Mert ha úgy érzed, hogy néger vagy, köztük a helyed.
2. 23 évesen még elnézik ezt neked, 32 évesen már nem!
Itt a cigányokkal azonosítják ezt a stílust. Gondolom nem szeretnél végül közéjük tartozni. Hisz a cigány nem néger!
3. Már ígyis elég elkeserítő, hogy a rap és a hip-hop uralja a médiát és az életünket. Hogy normális 10 éves kisfiúk helyett mini gengszterek köpködik egymást az utcán, rabolnak ki 12 évesen embereket, 16 évesen megkéselik őket. A fehér kulturának nincs szüksége erre.
A te érdeked, hogy önmagad lehess. Egy olyan országban, ahol az életszínvonal ilyen, nem sok lazasággal tudod körül venni magadat. Az emberek feszültek, stresszesek, kihajtják a *elüket éhbérért. Aki milliós tuning verdával szaladgál, amellé szerintem még te se szívesen ülnél be. Ha mégis, akkor visszavonom a 2. pontban foglaltakat.
"a cigányokkal azonosítják ezt a stílust"
Azért a többségüknek több esze van. Egész más a stílusuk.
Mert egy agymosott kis tudatlan hülyegyerek vagy, aki másról az égvilágon semmit sem tud. A "másról nem tudás" okozza az ilyen fäszságok kialakulását.
Nekem is nagyon tetszett, körülbelül 13 éves koromig. Képzeld, még be is akartam rasztázni a hajam, és amerikában élni a feketék között.
Aztán kinőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!