Miert van az, hogy neha betegesen rakattanok egy-egy emberre?
Szeretethiány? Valószínűleg nincsenek olyan baráti kapcsolataid, amik megfelelöen kielégítenék ezt az igényedet. Nagyon egyoldalú a leírásod alapján, ha jól értelmezem ezek ilyen netes barátságok és a netröl szerzel bővebb infókat ugye?
Ez sosem lesz elég, mert ez csak haverság, ők nem kötödnek hozzád, és ezt te is érzed, ezért van hiányérzeted. Valós barátokat keress, mozdulj ki otthonrol, mozdulj ki a fantázia világodból a való világba, és megoldodik a problémád.
Azta azt hittem csak én vagyok ilyen :D most is van akire rá vagyok kattanva már 4 hónapja :D harmicas évei elején járó nő sokszor képzelem el magam vele hogy együtt dolgozunk ilyenek :D nálam az a közös ezekbe az emberekbe hogy a legtöbb orvos vagy ápoló(eü suliba járok)Nagyon vonzzanak a dokik dehogy miért azt nem tudom
Szerintem ez nálam is a szeretet hiány miatt van.
lol,mindenki mondata így kezdődik: "azthittem csak én vagyok ilyen"
:"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!