Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez előző élet nyoma lehet?

Ez előző élet nyoma lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzodom a király+lovag/alattvaló viszonyokhoz. Szeretem azt a tiszteletet, teljes alázatot,hűséget, lojalitást egy másik ember felé,amit akkoriban élhettek meg olyan emberek,akik szerették,tiszteltêk feljebbvalójukat. Ez előző élet nyoma lehet, vagy honnan ered bennem a késztetés, hogy életem,erőm egy másik ember Szolgálatba állítsam?
tegnapelőtt 17:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
29%
Előző életedben cseléd voltál.
tegnapelőtt 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért nem magad segíted?
tegnapelőtt 18:04
 3/11 A kérdező kommentje:

2#Egy csak egy ilyen jóérző késztetés, alapból nyilván magam segítem

1# a kérdés valami hasonlóról szól,de látom nem érted....

tegnapelőtt 18:27
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Akár az is lehet, de kár előző életekben gondolkodni (mert úgysem tudod összerakni). Az is lehet pl sok ilyen filmet néztél :)

Buddha is megmondta nem érdemes előző életekkel stb foglalkozni, ehelyett a jelenre kell fókuszálni. Bármi ami fontos most jelen van az életedben. Az lenne a jó ha Te is inkább jelen lennél.

tegnapelőtt 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Az a tisztelet nem feltétlenül volt ám őszinte, sokan köptek egyet, mikor a nagyságos úr elfordult. Nem értem, mi abban a jó, ha szervilis valaki.
tegnapelőtt 23:40
 7/11 A kérdező kommentje:

6# azokra gondolok akik őszintén elkötelezték magukat

Nem tudom miért jó ilyennek lenni, számomra egyfajta megnyugvás,cél az életemnek

tegnap 06:17
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Van ám ezo kategória aranyom.
tegnap 08:23
 9/11 A kérdező kommentje:
8# akkor megköszönöm,ha átrakatsz
tegnap 10:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha egy nálad erősebbre támaszkodhatsz?
tegnap 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!