Ez előző élet nyoma lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon vonzodom a király+lovag/alattvaló viszonyokhoz. Szeretem azt a tiszteletet, teljes alázatot,hűséget, lojalitást egy másik ember felé,amit akkoriban élhettek meg olyan emberek,akik szerették,tiszteltêk feljebbvalójukat. Ez előző élet nyoma lehet, vagy honnan ered bennem a késztetés, hogy életem,erőm egy másik ember Szolgálatba állítsam?tegnapelőtt 17:58
3/11 A kérdező kommentje:
2#Egy csak egy ilyen jóérző késztetés, alapból nyilván magam segítem
1# a kérdés valami hasonlóról szól,de látom nem érted....
tegnapelőtt 18:27
4/11 anonim válasza:
Akár az is lehet, de kár előző életekben gondolkodni (mert úgysem tudod összerakni). Az is lehet pl sok ilyen filmet néztél :)
Buddha is megmondta nem érdemes előző életekkel stb foglalkozni, ehelyett a jelenre kell fókuszálni. Bármi ami fontos most jelen van az életedben. Az lenne a jó ha Te is inkább jelen lennél.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Az a tisztelet nem feltétlenül volt ám őszinte, sokan köptek egyet, mikor a nagyságos úr elfordult. Nem értem, mi abban a jó, ha szervilis valaki.
7/11 A kérdező kommentje:
6# azokra gondolok akik őszintén elkötelezték magukat
Nem tudom miért jó ilyennek lenni, számomra egyfajta megnyugvás,cél az életemnek
tegnap 06:17
9/11 A kérdező kommentje:
8# akkor megköszönöm,ha átrakatsz
tegnap 10:03
10/11 anonim válasza:
Ha egy nálad erősebbre támaszkodhatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!