Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az ha kit baj ér,...

Miért van az ha kit baj ér, akkor csőstől jön a többi? Hogy lehet ebből a spirálból kiszállni?

Figyelt kérdés

#lakhatási veszély
dec. 5. 20:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Mikor úgy azt hiszi az ember ennél nincs lejjebb, aztán mindig kiderül higy van de aztán még az is, hogy még annál is.

Es mikor már reménykedik az ember higy padlóról márcsak felfelé vezethet az út, akkor az élet bebizonyitja hogy nem hanem még jobban lefelé.

Mintha vmi húzna le hogy megszunjön a cég ahol a dolgozom, a közművek meg tévedésbol tartozásokat sóz rám, aztán pont akkor jön rá a főbérlőre hogy újítsak fel különben kilakoltat, aztán egy rokon tartozásokat akar még rámverni akinek soha nem tartoztam ha adott is mindig megadtam ft ra pontosan, és szóval csőstől csak a bajok.

dec. 5. 20:56
 2/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
12%

Nem ezoterikus szakterület. Egyrészt véletlenek összejátszása, de lehet felhasználói hiba is.

Például én soha nem keveredtem komolyabb bajokba, mert mindig előrelátó voltam, ezek szerint.

Napi bosszúságok felhalmozódása előfordulhat, de az csak vicckategória.

Amit tudni lehet, hogy akik hajlamosak elszakadni a valóság talajától (például azt hiszik, hogy az ezotéria bármire épkézláb választ adhat), őket különösen bünteti általában a sors, mert rossz irányba tartanak sajnos. Tévúton haladnak.

dec. 5. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Áldozati minta, vonzza a bajt, önbüntetés.
dec. 6. 11:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Es abbol hogyan leet kitörni hogy ne áldozati mintåm legyen?
dec. 6. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Elsősorban megbocsájtással, ami elindít az önszeretet útján.

Nézd meg hogy kinek kell megbocsájtani, elsősorban önmagadnak.

+ Sokat lenni a jelenben, nem a múltban vagy a jövőben.

dec. 7. 00:00
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Mi van a gyárral ahol dolgoztál?

Közművek tartozást sóznak rád?

Főbérlő utasít arra, hogy újjíts fel?

Rokoni tartozás? Mivel tartozol neki és miért?

A gyáras dolgot nem értem.

A közműveknél érdeklődni kell személyesen. Mostanság sok a csaló is és bizony a közműveket is csalják stb. Ha tartozásod van meg lehet beszélni. Ha valójában nincs, akkor bizonyítanod kell.

A főbérlő nem utasíthat felújításra, mivel azt neki kell fizetnie és megcsinálnia vagy megcsináltatnia. Közjegyzőhöz mehetsz az albérleti szerződéseddel stb. Ez miatt nem lakoltathat ki, ha fizeted rendesen a dolgokat és rendesen használsz mindent.

Karácsonyi időszakra nem is vonatkozhat, hiszen embert sem lehet ilyenkor megbízni a felújításokkal.

A rokoni tartozást sem értem. Ha karikor ilyen, akkor szüntesd meg vele a kapcsolatot.

Ész kell, semmi más!

Miért más ember vagy más erő kell a kicsinyes problémáid megszüntetésére?

Jót is úgy vonzhatsz be, ha van eszed! Ne rinyálj már ilyeneken!

Amúgyis kamu szagú.

Ha kicsi dolgoknak is tudsz örülni úgy, mint egy hatalmas kozmikus ajándéknak, akkor a nagyobbat is kiérdemelheti az ember.

dec. 7. 00:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Szüleidnek is.
dec. 7. 02:02
 8/11 mummy válasza:

Van, amikor az ember feje fölött összecsapnak a hullámok…

Beszoptad.

Kászálódj ki.

dec. 8. 10:34
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
Ha valakit baj ér, arra koncentrálja az erőit, hogy abból kimásszon. Eközben óhatatlanul kevesebb figyelmet fordít a többi potenciális veszélyre. Ha pedig lanyhul az óvatosság, tuti, hogy bekövetkezik valami szarság.
dec. 8. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Létezik olyen, hogy balszerencse, mindneféle magyaràzat nélkül.Plusz ha beütött az első sz..r, az ember hajlamos borúsabban látni a dolgokat, tehetetlennek èrezni magát. Nekem is volt ilyen. Szépen sorban kell menni és megoldásokat találni.

Kezdj el munkát keresni, a közműveknek keresd ki a fogyasztást, szamlakat, befizeteseket. A rokont le kell szarni, mondd neki h érted h nagy az infláció, de nem te vagy rá a megoldás. A főbérlő nem hinném, hogy kötelezhet felújításra, meg kell nézni, mi van a szerződésben. Ki se lakoltathat, pláne nem ezért. Rápróbálnak az emberek, de ne hagyd magad, nem kell egyből elhinni a fenyegetéseket.Csak hogy jobban érezd magad: nekem nyáron gazdasági totálkárra verte a jég az autómat, hirtelen költöznöm kellett, miközben elhalasztottak egy hasi műtétet úgyhogy friss sebekkel tettem mindezt, de kínkeservesen találtam lakást kutyával. Amiről kiderült, hogy a tulaj nem 100as és durván penészedik a hideg időben...mindezt egyedül. De megoldottam a helyzeteket. Néha jönnek ilyen korszakok, ha túlvagy rajtuk, az végül hozzáad az önbizalomhoz.

dec. 9. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!