Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kamuzási spirálból ki lehet...

Kamuzási spirálból ki lehet jönni?

Figyelt kérdés

Szép lassan az évek alatt az egész életem egy kamu lett. Nem viccelek, 12 éve egy Suzuki Swiftem volt, otthon laktam, semmi pénzem nem volt. Most 30 vagyok. Kamuzással jutottam munkához, hazudozással, hitegetéssel szedtem fel egy nőt, aki papírok nélkül bejuttatott a céghez. Igaz, hogy tisztességesen dolgozom, de alapok nélkül. Mostanában aggódok is mi lesz ha egyszer felmondanak nekem, mert egy 2-es érettségivel sehova nem vennének fel, nem még nettó 600 ezres fizetésre. Hazudtam a mostani párom sógorának is, bevetettem magamat az üzletébe. Persze fogalmam sincs semmiről, az elvégzendő munkákat kiadom másnak, majd előadom magam. Ezzel is keresek. Költekezésben a virítás érdekében túlköltöm magamat. Bérelt német luxusautó, bérelt lakás, ami bár csak 40 m2 de a képekkel és a nagyobb terasszal úgy csinálok mintha valami villa lenne. Sok energiát ölök a látszatra. Nyaralás turistaosztályon, közben az első osztályon lévő wcre menve (azt kamuzva a stewienak hogy a többi foglalt) ha üres hely van akkor gyorsan képet készítek mintha ott utaznék. Kamu ruhák, kamu óra, kamu minden. Sokan elhiszik, a párom sógora is azért vett be a businessbe. Sokan hiszik, hogy vagyok valaki. Valójában a kamu hülyeségekre kinullázom magam minden hóvégére. Ugyanott vagyok mint 12 éve, egy forint megtakarításom sincs. Nincs a nevem lakás, autó, semmi!

Tudom, hogy biztos hihetetlen, kamunak lesz mondva, de besokalltam. Szívrohammal vittek kórházba pénteken, de kiderült, hogy pánikroham volt. A sok hazudozás és a megfelelési kényszer miatt. Ki akarok ebből jönni! Mi a megfelelő út? El kell menni külföldre ahol nem ismerik az embert? Ebben gondolkodom. Mert szégyellném ha hirtelen “csóró” lennék mások elött. Mintha havi 600 ezer csóróság lenne. Beteg dolog. A businesst meg vissza akarom mondani, rengeteget kell hazudoznom miatta, meg egyeztetni azzal aki valójában helyettem dolgozik. Nagyon stresszes hogy mikor bukik ki hogy hazudok!

2022. nov. 1. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Neked aztán megy a porhintés, de szerintem hagyd itt ezt az egészet és kezdj valahol külföldön egy új életet a magyarázkodások miatt szerintem még nagyobb bajba kerülnél.
2022. nov. 1. 13:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon hitelesek tudok hazudozni sajnos. Az a szerencse, hogy komolyabb dolgokba nem mentem bele sose. Profi csaló is lehetnék kb szerintem.
2022. nov. 1. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerlek, de mi lenne a garancia arra, hogy egy új környezetben nem kezdenéd-e előlröl a hazudozásokat?
2022. nov. 1. 13:20
 4/12 qkker1 ***** válasza:
100%

"Nagyon hitelesek tudok hazudozni sajnos. "

Pedig elég szánalmasra sikerült a sztorid!

2022. nov. 1. 13:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Annak lehet hazudni, aki hagyja. Ha valaki elég alapos és figyelmes, akkor nem tudod átba*zni.

Az, hogy elvileg ezek neked sikerültek, az nem a te érdemeid, hanem az ő balszerencséjük.

2022. nov. 1. 19:02
 6/12 K.O. ***** válasza:
sztem legyel politikus.. hazudozhatsz is es meg penzed is lesz..
2022. nov. 1. 20:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Viccen kivül, már gyerekkoromban is mondták a tanáraim, hogy menjek politikusnak. Gondolkodtam is rajta amúgy, voltam az egyik párt tagja is, csak voltak ott ezerszer dörzsöltebbek, nagyobb kamuzók, én ott kispályás voltam és ott is hagytam az egészet. Nem tetszett, hogy átlátnak rajtam és lekezelnek.
2022. nov. 2. 13:08
 8/12 A kérdező kommentje:
(Nem indultam soha sehol, egy egyszerű senki voltam, plakátragasztgató, stb)
2022. nov. 2. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Elsősorban szándék kell.

Akarat,elhatározás.

Most már a főmelódból ne rúgasd ki magad.

A haveros-bizniszben mondd meg,hogy nem te csináltad,akár mutasd be őket egymásnak.

Többet ne hazudj,új hazugságot ne állits,ne gyárts.

Kezdj el spórolni, Magyarországon laksz!

dec. 8. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:

9-es, nem tűnt fel, hogy egy kétéves kérdésre válaszolsz?

A kérdező szerintem már rég törölte magát innen.

dec. 13. 20:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!