Megáldassam az autómat? (komoly kérdés)
Figyelt kérdés
Jó ideje észrevettem hogy az autóm alapjáraton kissé remeg néha, mintha nehezen tudná megtartani magát alapjáraton de egyszer sem állt le csak ritkán ezt csinálja pirosnál. Ma egyre többet aggódtam ezen aztán tiktokon láttam hogy egy híres szakember vállal autó megáldást 50.000 ftért. Megvédi az autót a meghibásodástól, balesettől, tűzkártól, vízkártól és még egyéb dolgoktól is. Mivel ma nagyon aggódtam ezért arra gondoltam hogy az utolsó kis pénzemet az autóm biztonságára költeném. Elvileg templomból szerzett szentelt vizel áldanák meg a kocsimat. Kérjem ezt?nov. 11. 23:41
11/13 Szervizmérnök úr válasza:
Maximálisan híve vagyok ilyen esetben, hogy fizesd meg a tudás árát!
A híres szakember tud valamit, amit te nem tudsz.
A tudást pedig meg kell fizetni, úgy illik.
12/13 anonim válasza:
40ezerért megcsinálom én, kipucolom a pillangószelepet és még teszek is bele 4 új gyertyát.
13/13 anonim válasza:
Igen. Köss rá kaszkót. Az a modern kori áldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!