Megáldassam az autómat? (komoly kérdés)
Több fideszesnek is bese atya áldotta meg az autóját és közben ez ment dj gyóntatófülkétől....
https://www.youtube.com/watch?v=Sl8VHicZG-s
Jól sikerült áldás esetén még megjavul a kettőstömegű valamint nem csak a lelked hanem a részecske szűrő is megtisztul.
"Jó ideje észrevettem hogy az autóm alapjáraton kissé remeg néha, mintha nehezen tudná megtartani magát alapjáraton..."
Ha ez a helyzet, akkor inkább utolsó kenetet kérjél rá.
Szerintem téged kell megáldani hogy ha eddig nem sikerült az ált.iskolát kijárni akkor próbáld meg hátha mégis sikerülne.
A trollkodásnak is van határa.
Az autók nem járnak templomba, azok ördögűzésre járnak az autoszervízbe.
A tieden jó eséllyel a sima szentelés nem segít, mert attól beszorul a féreg a karosszériába, neked konkrétan a lambdaszonda purgálására lesz szükséged. Az ördög által meggyalázott szondát kihajítják, tesznek bele újat. Persze ha már régóta benne lakozott a gonosz, akkor a hibás keverékképzés miatt elképzelhető, hogy itt-ott ez-az a pokol kénköves bűzét eregeti már, és az teremtéskor még oly sima és fényes felületeken is a pokol fekete kokszát látnád, ha a bátorságot vennéd és alászállanál egy kamerával, szóval javaslom még a szentelt SPURI használatát is, miután a a lambdaszonda exorcióját elvégeztetted.
Utána viszont jó lesz. Én inkább erre költenék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!