Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megáldassam az autómat?...

Megáldassam az autómat? (komoly kérdés)

Figyelt kérdés
Jó ideje észrevettem hogy az autóm alapjáraton kissé remeg néha, mintha nehezen tudná megtartani magát alapjáraton de egyszer sem állt le csak ritkán ezt csinálja pirosnál. Ma egyre többet aggódtam ezen aztán tiktokon láttam hogy egy híres szakember vállal autó megáldást 50.000 ftért. Megvédi az autót a meghibásodástól, balesettől, tűzkártól, vízkártól és még egyéb dolgoktól is. Mivel ma nagyon aggódtam ezért arra gondoltam hogy az utolsó kis pénzemet az autóm biztonságára költeném. Elvileg templomból szerzett szentelt vizel áldanák meg a kocsimat. Kérjem ezt?

nov. 11. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Ne kérd
Kérd
22 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Szentelt benzin jobb lenne.
nov. 11. 23:52
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Sőt még átok riasztót is tetess rá. Ha valaki rosszat akar neked akkor így nem tud ártani neked
nov. 12. 01:57
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Több fideszesnek is bese atya áldotta meg az autóját és közben ez ment dj gyóntatófülkétől....

https://www.youtube.com/watch?v=Sl8VHicZG-s

Jól sikerült áldás esetén még megjavul a kettőstömegű valamint nem csak a lelked hanem a részecske szűrő is megtisztul.

nov. 12. 02:46
 4/13 krwkco ***** válasza:
60%

"Jó ideje észrevettem hogy az autóm alapjáraton kissé remeg néha, mintha nehezen tudná megtartani magát alapjáraton..."

Ha ez a helyzet, akkor inkább utolsó kenetet kérjél rá.

nov. 12. 03:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem téged kell megáldani hogy ha eddig nem sikerült az ált.iskolát kijárni akkor próbáld meg hátha mégis sikerülne.

A trollkodásnak is van határa.

nov. 12. 05:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szigorúan Bese atya végezze.
nov. 12. 05:34
 7/13 anonim válasza:
100%
Felesleges. Azért remeg, mert fázik. Takart be éjjelre, ha nincs lehetőség garázsba rakni. Esetleg vegyél 1-2 plüss játékot, hogy ne féljen, mert attól is remeghet
nov. 12. 06:34
 8/13 Gabi bácsi ***** válasza:
81%
Bese atyát ajánlom. Egy jó erős fellációért fel keni az autód.
nov. 12. 07:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az autók nem járnak templomba, azok ördögűzésre járnak az autoszervízbe.

A tieden jó eséllyel a sima szentelés nem segít, mert attól beszorul a féreg a karosszériába, neked konkrétan a lambdaszonda purgálására lesz szükséged. Az ördög által meggyalázott szondát kihajítják, tesznek bele újat. Persze ha már régóta benne lakozott a gonosz, akkor a hibás keverékképzés miatt elképzelhető, hogy itt-ott ez-az a pokol kénköves bűzét eregeti már, és az teremtéskor még oly sima és fényes felületeken is a pokol fekete kokszát látnád, ha a bátorságot vennéd és alászállanál egy kamerával, szóval javaslom még a szentelt SPURI használatát is, miután a a lambdaszonda exorcióját elvégeztetted.

Utána viszont jó lesz. Én inkább erre költenék.

nov. 12. 09:06
 10/13 Fehérárny ***** válasza:
100%

aurapajzsot alkalmazhatsz rá:

[link]

nov. 12. 10:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!