Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mióta van lapos Föld elmélet,...

Mióta van lapos Föld elmélet, illetve, ha korábban is volt már, akkor az elmúlt években mikor támadt fel újra?

Figyelt kérdés

nov. 10. 16:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
A kétfarkúakkal együtt kb
nov. 19. 13:53
 32/39 Kroms ***** válasza:

"Nem kell nagy tudomány, de ezt magyarázd azoknak, akik a Google-keresőt sem tudják használni." - Mindenki tudja, legfeljebb lusta hozzá. Aki viszont MI-ből másolgat ide egy az egyben, az sem sokkal jobb.

"Ha én nem válaszolok, akkor valaki tudja ezt fejből megsaccolni?" - Nem kell megsaccolni, csak rakj be egy linket a felméréshez, ahonnan származik a számadat. De min. fogalmazd át az MI-s szöveget a saját szavaiddal, hogy ne tűnjön úgy, mintha robot lennél...

"Nekem sem kell tudni, de azt tudtam, hol keressem." - Nem tudtad, azért írtad be MI-be, amire bárki képes. Csak az a gond, hogy az MI nagyon nem megbízható. Kb. 50-50, hogy stimmel, amit kidob.

"14. válaszom viszont saját tapasztalataim összefoglalása konspirációs elméletekre hajlamos figurákról. Szerintem nem korrekt ez a hiszti, amit levágnak egyesek, egy semmiség miatt." - Nem, ez csak egy hosszúra nyújtott mocskolódás volt, amiben össze-vissza csapongtál a témák között. Fejlesztened kell a vitakultúrádat, ez van.

"Itt egy példa (...) Ilyenekbe senki nem köt bele, máskor is tapasztaltam." - Eleve csak 2 válasz van a kérdés alatt, tehát nyilván nem nagy az érdeklődés. Ennek ellenére csak 47%-ra értékelték az MI-s választ, tehát a pár olvasó, aki látta, nyilván nem volt vele elégedett. Egyébként az álomfejtés nem egy ellentmondásos témakör, tehát nem meglepő, hogy nem váltott ki annyira erős érzelmeket senkiben, hogy szóvá tegye a dolgot.

nov. 21. 10:37
 33/39 Szervizmérnök úr ***** válasza:
49%

32. Ne légy nevetséges, már tavaly óta rám szállt itt egy notórius figura, még meg is fenyegetett, hogy el akar üldözni, persze velem rossz "lóra tett". Egyik módszere, hogy egyszerre több loginnal is nyomogatja a le a válaszaim. Másik, hogy veszekedéseket provokálva állandóan belekötni a válaszaimba, majd engem jelenteni, töröltetni.

Múltkor úgy berágott valamire, hogy hónapokra visszamenőleg visszakereste még azokat a szakmai hozzászólásaim is, amivel csak segítettem másoknak.

Váratlanul egyszerre 4-5 piros minősítés is megjelent ezeknél az írásaimnál, ami arra utal, hogy tényleg van több loginja és képes ezeket "idegalapon" ellenem fordítani, időt és fáradságot nem sajnálva.

Mindezt miért?

Mert amikor tavaly idetévedtem, elkezdtem fejtegetni, hogy a különféle látomások egyik oka skizoid alapú lehet, amúgy szellemek nincsenek és hasonlók.

Nem is szóltam hozzá, de magára vette (vajon miért?) és önkéntes rendőrként üldözni kezdett.

Bizonyítva ezáltal is, hogy ő mentálisan mennyire rendben van, persze.

-------------------

Van egy másik figura is, amelyik direkt azt élvezi, hogy másokat bosszanthat, ha reagálnak rá és akkor azon röhög magában. De szerintem ugyanaz kártékonykodik már régóta a szakmai szekcióban is. Mert ő értelmes válaszokat nem tud írni, annyi öröme van az életében, ahogy észrevettem.

Privátban is piszkálódott többször.

Egyik fixa ideája, hogy a válaszaim lenyomogatja pirosra, utána azon gúnyolódik, hogy milyen alacsony a minősítésem. Egyszer elmagyaráztam neki privátban, utána ráhagytam, de még többször is provokálgatott, sunyi sértegetésekkel. Azt hitte, hogy felidegesít és majd reagálok, hogy ő arra élvezhessen.

Úgyhogy hagyjuk már, milyen emberek ezek... semmit nem számít a minősítés.

Csak leírtam az őszinte véleményem, észérvekkel nem bír támadni, csak sunyizik, ezekkel az alattomos minősítésekkel.

Miközben én arra sem veszem a fáradságot, hogy egyet nyomjak rá, annyira nem érdekel.

Mert önmagát persze felnyomja 100 %-ra, de ennyi öröme legyen, én nem rontom le neki, gyönyörködjön benne a lelki sivár.

------------

Többi zavaros gondolataidra nem is térek ki, tipikus kiforgató torzítások.

nov. 21. 11:07
 34/39 Szervizmérnök úr ***** válasza:

32. Még az előzőhöz, az érvelési hiba érzékeltetésére, ami olyan gondolkodási hibát feltételez, hogy semlegesíti az egész műved.

Képzeld el, beírsz egy politikai témába, ahol a veled szemben ellenzék van többségben. Szerinted ki fognak tüntetni pozitív minősítésekkel?

Lenyomnak a francba, csak úgy rosszindulatból is.

Te ebből automatikusan levonod, hogy nekik van igazuk és elszégyelled magad?

Ne viccelj, hogy lehet ilyen alacsony szinten "érvelni":

"Ennek ellenére csak 47%-ra értékelték bla bla..."

nov. 21. 13:34
 35/39 A kérdező kommentje:

34Fejezd már be, régóta offolsz, senki nem kíváncsi kíváncsi erre! Írj neki privátban!

Vagy tegyél fel saját kérdést és ott nyomasd az önfényezést!

nov. 21. 15:46
 36/39 Szervizmérnök úr ***** válasza:
49%

35.

Neked nem sértené az igazságérzeted, ha offtopik módon beléd kötnének?

El sem kellett volna kezdeni, én csak védem magam.

Semmi különöset nem követtem el, te kérdeztél tőlem (10), én csak neked válaszoltam, amibe belekötött más. Akinek köze sem lett volna hozzá.

Ha te nem érdeklődsz tőlem (10), én nem válaszolok (11.) és akkor nincs az egész szál.

Milyen igazság ez?

nov. 21. 15:55
 37/39 A kérdező kommentje:

#36. Az, hogy ha a témához kapcsolódik a hsz, akkor az nem off, ha rólad szól - és nem te vagy a téma a fő kérdésben - akkor off.

És a kommunikációtok már régóta rólad szól.

Azért írtam, hogy ezt privátban intézd.

Vagy írj ki magadról kérdést. Remélem, érted.

nov. 21. 17:22
 38/39 Szervizmérnök úr ***** válasza:
49%

Pont ezt tettem néhány hete a 33. válaszomban leírt figurák esetében, megpróbáltam privát üzenetben kezelni a problémájukat.

Hogy ne a témát kelljen szemetelni, ilyenek miatt.

Noha pont utálok privátozni, sok esetben szakmai válaszokat is privátban kérnek tőlem, holott ez egy nyilvános felület, ahol mások is tanulhatnak a válaszokból.

- Egyik reakció, amikor visszakiabál a témába, hogy én őt privátban zaklatom.

- Sőt, akár beidéz az üzenetemből, ami mondjuk tiltott is, de ráadásul eltorzítva, szelektíven. Gyakorlatilag visszahozza a témába a veszekedést, amit pont ki akartam vinni.

- Végén még ellenem tettek panaszt, hogy én zaklatom a felhasználókat, holott én csak válaszoltam egy kérdésre, amibe ő rosszindulatúan belekötött, én meg már nem tudtam jobbat kitalálni, privátban próbáltam megoldani.

Tehát sehogy nem jó.

Sokkal egyszerűbb lenne nem kötekedni, ilyen hülyeségek miatt, hanem csak úgy egyszerűen tudomásul venni a szabályzatot:

--------------

Ha választ írsz, kérjük, vedd figyelembe be a következőket:

- Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki.

----------------------------

nov. 21. 18:00
 39/39 A kérdező kommentje:

#38. Most már értem, hogy mi a helyzet: neked vmi súlyos mentális problémád van, ugye? Fordultál már ezzel szakorvoshoz? Bár nem tudni, hogy tudnak-e segíteni.

Másik: ha csak annyi kell neked, hogy a tiéd legyen az utolsó szó, akkor írj még és nem reagálok - hátha az kielégít.

nov. 21. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!