Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi állhat a szimuláció a...

Mi állhat a szimuláció a világunk elmélet mögött?

Figyelt kérdés

Van egy Facebook csoport, we live ín a simulation.

Itt volt egy kérdés, hogy vajon ki alkotta a szimulációt?

És többen is beírták, hogy a pókok, egész pontosan spiders.

Miért?

Ez milyen elmélet?

aug. 11. 21:41
1 2 3
 1/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:
29%

Paranoid gondolkodású emberek találnak ki ilyeneket. Ez egy gyógyíthatatlan betegség, születési eltérés lényegében.

Az állapot idősebb korra romolhat, jobb esetben stagnál.

Ahogy én szoktam mondani, a fordítva összerakott emberek. Egyszerűen nem tudsz vele értelmesen tárgyalni.

Laposföldes hasonlattal:

Laposföldes úgy fogja fel a világot, hogy a "gömbhívők" (sic!) feltűnően be akarják magyarázni mindenkinek, hogy a Föld gömbölyű (geoid). Tehát ez módfelett gyanús, avagy biztos, hogy ez csak a háttérhatalom meséje lehet.

Remélem, mindebből érthető, hogy mire vállalkozik bárki, aki egy konteóst meg akar győzni a valóságól.

aug. 11. 22:52
 2/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
...valóságról.
aug. 11. 22:54
 3/23 anonim ***** válasza:
A Kardashian család.
aug. 11. 22:59
 4/23 anonim ***** válasza:
Ez egy a sok közül. Rengetegen keresnek válaszokat, de bizonyíték híján csak a találgatás és az elméletgyártás megy.
aug. 11. 23:44
 5/23 anonim ***** válasza:

A szimuláció mögött szerintem az áll hogy minden olyan mesterkélt.

Gömbök mozognak nagyjából kör alakú pályán egy világító gömb körül, rengeteg világító gömb pedig körbejár egy szupertömegű feketelyuk körül, és ez csak az amit látunk. Lefelé pedid testünket alkotó nagyjából gömbalakú élőlények belsejében lévő gömbben található egy kódolt információ nem csak a saját maga hanem a testünkhöz szükséges minden más gömb alakú élőlény felépítéséhez szükséges adatokkal.

Ja és nem vagyok szimuláció hívő, csak a kedvedért "érveltem" mellettük.

aug. 12. 00:54
 6/23 anonim ***** válasza:

Ha szimulacio lenne akkor nem lenne ennyire reszletes

Teljesen feleseleges ennyire részletesre megcsinalni egy szimulaciot

aug. 12. 06:48
 7/23 A kérdező kommentje:

Na jó, valszeg én fogalmaztam meg rosszul a kérdést.

Nem a szimuláció a lényeg, hanem hogy miért írták be többen, hogy pókok?

Van ilyen System of a Down zeneszám is.

Ezért találtam érdekesnek.

aug. 12. 09:53
 8/23 anonim ***** válasza:
80%
Mer az egyik hulye beirta, aztan meg a tobbi hulye is beirta
aug. 12. 10:38
 9/23 anonim ***** válasza:

A pók jelen esetben egy szimbólum. Elkészíti, megszövi a hálót, az áldozata meg belerepül és onnan már a legritkább esetben van menekülés. Az emberi tudat is ugyanígy került fogságba, ugyanúgy hálozták be sürü,nyákos, gusztustalan tudatipari termékekkel. A folyamat persze nem most kezdödött, hanem több ezer éve. Viszont mostanra jutottunk el oda, hogy csúcsra járatódott. Ez a háló már elszakithatatlanná, áthatolhatatlanná vált az ember számára, nincs kiút a sötétségböl. Tv, valóságshow, akciofilmek, reklámok, bugyuta, agysorvaszto internetes videok, a pénz imádata és hajszolása, az átlagembernek az anyagi helyzetén történő folyamatos rágodás. Egészen addig, ameddig meg nem tudja, hogy rákos beteg és van két hónapja hátra, jó esetben.

Szóval a pók nem szó szerint értendő, hanem jelképesen. Sajnálatos hogy ilyenre használják fel szimbolumként, hiszen maga a pók egyébként egy kedves, hasznos állat, már ha nem nagy, szőrös és történetesen rajtam támad kedve mászkálni éjszaka. :)

És nem mellesleg a régi hitvilágban szerencse hozó is.

aug. 12. 12:43
 10/23 anonim ***** válasza:

Szóval a pókok azon sötét, nagy hatalmú emberek jelképei, akik a Sátánnak áldoznak. Régóta jelen vannak az emberiség történelmében, és félreértés ne essék: mindenütt!

Sokan ájult tisztelettel beszélnek olyan ösi nagy kulturákrol, mint maya, azték.

Valóban? Emberek szívét kitépdesni, köztük gyerekek szívét is(!) olyan hatalmas nagyságot jelent? Én nem hiszem. Ezek már ugyanúgy megrontott sátánizmus által átitatott ál-kultúrák voltak, ahogy persze a Nyugat kultúrája is az. Ha valaki tényleg ösi nagy kultúrákat keres akkor az Egyiptom, Kína, India, Párthus, szkita, sztyeppei népek stb. Próbálj tisztán látni: nyilván nem a földön mászkálo, nyolclábú lény alkotott meg egy ennyire bonyolult Mátrixot amiben élünk. Persze amennyire hülyék vagyunk, még akár ezt is megpróbálják elhitetni velünk, miközben jókat nevetnek.

aug. 12. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!