Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert ilyen nehéz bemenni...

Miert ilyen nehéz bemenni tudatos álomba?

Figyelt kérdés
okt. 25. 09:21
1 2 3 4
 21/31 tejjelkifili ***** válasza:
100%

OK, ha te ilyenekben is hiszel, az egy független dolog a tudatos álmodástól.

A tudatos álom alapból csak egy normál álom, ahol tudod, hogy álmodsz, szóval, hogy a te tudatod csinálja az egész mozit, nem vagy veszélybe és ha tudod irányítani, akkor bármi lehet.

okt. 25. 17:30
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet változtatni az "entitásokat". Mindet képzeljük.

Rokonomnak alvás paralízise volt, addig szenvedett tőle, míg rá nem jött, hogy változtassa át a szörnyeket...

okt. 25. 17:33
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, remélem igaz amit írtok mert akkor feleslegesen felek tőlük.🤣
okt. 25. 17:45
 24/31 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Hát, ha van tapasztalatod abban, hogyan érd el a tudatos álmot, akkor érdekes lenne próbálkoznod így ezzel a tudattal, hogy ez csak egy normál álom, csak most egy ilyen mentális játszótér. És a legrosszabb ami történhet, hogy még folytatnád de felébredsz.
okt. 25. 17:50
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Általában ha rossz érzés önt el, vagy unalmas mert nem tudom annyira irányítani akkor felébresztem magam. Néha repülni szoktam és itt meg is áll a tudomány. Azt utálom a legjobban amikor azt hiszem, hogy már ébren vagyok és közben álomból ébredek egy másik álomban. :/
okt. 25. 17:59
 26/31 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Most is álmodsz.
okt. 25. 18:07
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, az egész csak illúzió, de nem olyan könnyű ám felébredni.

okt. 25. 18:09
 28/31 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Nem felébredni kell Neo, hanem tényleg felfogni az álom, és onnan kezdve tudom majd irányítani.
okt. 25. 18:14
 29/31 NTBS ***** válasza:
Mert még nem gyakoroltad.
okt. 25. 20:22
 30/31 anonim ***** válasza:
Kísérletezni kell, neked melyik módszer kedvezőbb. Jobb lenne először kivárni néhány spontán tudatos álmot és nagyon alaposan felírni minden körülményt. Például nekem spontán módon többnyire akkor sikerül, ha szabadnapos vagyok, tehát stressztől mentesebb és nem kell időre kelnem. Minden szabad, nyugis. Ilyenkor is rendeszeresen felkelek 6 körül. Kimegyek mosdóba, iszok és gyorsan egyből vissza is fekszem még szunyálni. Nem gondolok semmire. Csak jöjjön, ami akar.. Na és ilyenkor fordul elő leggyakrabban, hogy tudatos álomba csöppenek. Más körülmények között, ugy emlékszem soha nem is fordult még elő. Úgyhogy amikor csak lehetsées és kedvem is van, igyekszem így alakítani, időzíteni a dolgokat. Szerintem mindenkinél lehet egy ilyen egyéni időablak és köülmények, stb amikor a tudatos álmodásra a legfogékonyabb. Na ezt célszerű kifigyelni és arra gyúrni.
okt. 26. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!